Beolab 28 de la Bang & Olufsen este o pereche de boxe wireless de 12 mii de euro

Scris de | 2 mai, 2021
Beolab 28 de la Bang & Olufsen este o pereche de boxe wireless de 12 mii de euro
foto via @engadget.com

Bang & Olufsen este cunoscut pentru difuzoarele high-end cu designul său marca daneză. Chiar dacă cele mai scumpe piese ale sale prezintă prețuri exorbitante, ele oferă, de obicei, o suită completă de caracteristici pentru ascultare în casă. Cel mai recent dispozitiv de divertisment la domiciliu al companiei este Beolab 28, o pereche de boxe fără fir care oferă mai multe opțiuni de conectivitate, calibrare a camerei, sunet multiroom și multe altele.

foto via @engadget.com

Difuzoarele Beolab 28 sunt cilindri înalți cu baze în formă de con. Compania spune că acest design este inspirat de la Beolab Penta, Beolab 6000 și Beolab 8000. Baza difuzoarelor, care ține wooferul, poate fi reglată pentru a sta plat pe podea sau pentru a fi montată pe un perete. Sus, comenzile tactile se aprind atunci când cineva se apropie de dispozitive, pe măsură ce un senzor de proximitate detectează mișcarea. Pe acel panou, opțiunile pentru redare / pauză, sărind peste piese și reglarea volumului stau alături de patru butoane presetate care oferă acces cu o singură atingere la listele de redare Spotify, posturi de radio în flux și multe altele. Beolab 28 este disponibil într-o varietate de finisaje – Natural Silver, Black Anthracite or Bronze Tone aluminum- și vine cu mai multe opțiuni pentru huse din țesătură tricotată și lemn masiv.

În interior, trei drivere de 3 inci sunt stivuite vertical cu un tweeter de 1 inci. În baza în formă de con, un woofer de 6,5 inci gestionează tonul low-end. La fel ca alte difuzoare B&O, Beolab 28 este echipat cu Compensare cameră activă, care calibrează difuzoarele în mediul în care sunt amplasate. Acestea au, de asemenea, Controlul lățimii fasciculului, care vă permite să comutați între două moduri.  În ceea ce privește conectivitatea wireless, Beolab 28 acceptă AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, WiFi și Bluetooth. Conexiunile fizice includ Ethernet, Powerlink și line-in / optice, iar difuzoarele vin cu o telecomandă sau puteți utiliza aplicația companiei pentru a le controla. În această toamnă, B&O intenționează să adauge conectivitate multiroom cu tehnologia sa Beolink, dar acestea pot fi utilizate acum ca parte a unei configurări multi-room prin AirPlay 2 sau Chromecast.

foto via @engadget.com

La fel ca celelalte boxe recente ale lui Bang & Olufsen, Beolab 28 este echipat cu modulul de conectivitate înlocuibil al companiei.  Beolab 28 cu huse din țesătură este de 10.750 €, în timp ce opțiunea de acoperire a lemnului este de 12.000 € – pentru o pereche. Compania intenționează să le vândă și individual, dar anunțul nu a inclus prețurile pentru difuzoare individuale. Echipamentul audio Bang & Olufsen este întotdeauna o investiție puternică.

Etichete: , , ,

Sursa: Bang & Olufsen's Beolab 28 is a $14,750 pair of connected speakers