Televizoarele TCL C72: Specificații pentru noua gamă

Scris de | 6 mai, 2021
Televizoarele TCL C72: Specificații pentru noua gamă

TCL prezintă funcțiile noii serii TCL C72, ultima generație de 4K QLED TV, lansată luna trecută. Aceasta oferă o experiență de vizionare bună datorită caracteristicilor QLED 4K, care permit redarea imaginilor printr-o gamă variată și detaliată de culori.

Televizoare TCL C72: Culorile QLED

Seria TCL C72 redă toate culorile surprinse de camerele de filmat performante, asigurând un nivel bun de reproducere a culorilor și detaliilor. În plus, cel mai recent standard pentru conținutul UHD este High Dynamic Range. HDR PRO oferă o experiență superioară High Dynamic Range cu luminozitate mai bună și detalii bine conturate ale umbrelor.

Televizoare TCL C72: Caracteristici de afișare pentru imagini în mișcare

Algoritmul MEMC al TCL ajută și la reducerea neclarităților de afișaj și menține traseele de mișcare la un nivel minim, ceea ce face ca experiența de vizionare să fie precisă și clară.

În plus, seria TCL C72 acceptă HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBYb VISION pentru a oferi confort utilizatorilor indiferent de aplicațiile pe care le preferă, fie că vorbim de Dolby Vision pentru Netflix și Disney+ sau de HDR 10+ pentru conținutul de pe Amazon Prime Video.

Televizoare TCL C72: Calitate 4K HDR

Pentru gameri, un televizor capabil să reacționeze rapid este la fel de important ca unul care redă imagini bune. Datorită HDMI 2.1 seria TCL C72 este compatibilă cu ultimele generații de console de joc și înglobează posibilitatea utilizării funcțiilor precum ALLM (Auto Low Latency mode).

ALLM permite consolei sau plăcii video de la PC să pornească automat televizorul în modul de joc asigurând rapiditate în mișcare cu un lag de sub 15 milisecunde.

Televizoare TCL C72: Experiența audio

Seria TCL C72 are înglobate boxe ONKYO cu Dolby Atmos gândite pentru a asigura claritatea și precizia sunetului. De asemenea, cu Dolby Audio și DTS HD, ai parte de un sunet bun și de o experiență audio cinematografică, acasă.

Televizoare TCL C72: Smart TV

Seria TCL C72 este dotată cu funcții de smart TV datorită Android TV care are integrat Google Home și Google Assistant. Fără telecomandă, îți poți folosi vocea pentru a accesa și controla conținutul prin funcția de Hands-Free voice control combinată cu Google Assistant.

Totodată, acum, prin Google Duo este mai ușor și simplu pentru orice consumator să aibă apeluri video prin televizoarele TCL.  Seria TCL C72 funcționează și cu Alexa: asistentul digital poate reda muzică, să pună știrile, să verifice vremea, să regleze volumul televizorului, să schimbe canalul TV sau să controleze casa inteligentă.

Etichete: , , ,