Sincronizare date între iOS și Android pe WhatsApp? Se pare că funcția mult așteptată va debuta curând

Scris de | 9 mai, 2021
Sincronizare date între iOS și Android pe WhatsApp? Se pare că funcția mult așteptată va debuta curând
foto via @androidauthority.com

Luna trecută, rapoartele despre funcția de migrare a istoricului de chat planificat de WhatsApp între iOS și Android au făcut titlul principal. Acum, au apărut detalii despre modul în care acest proces face parte din planurile multi-dispozitiv ale aplicației.

Conform tipster WABetaInfo, detaliile caracteristicii sunt prezente în versiunea beta 2.21.10.6. Odată ce datele sunt migrate către un al doilea dispozitiv, cele două dispozitive vor fi conectate la același cont WhatsApp și vor rămâne sincronizate. Acest lucru sugerează că migrarea prin chat ar putea fi primul pas pentru a activa funcția multi-dispozitiv WhatsApp dacă un utilizator dorește să își folosească contul pe două dispozitive cu sisteme de operare diferite.

În special, sincronizarea va reflecta datele și acțiunile WhatsApp ale utilizatorilor pe cele două dispozitive. Conform raportului, ștergerea unui anumit mesaj dintr-un grup îl va șterge de pe ambele dispozitive. Mesajele fixate sau marcate cu stea vor fi, de asemenea, vizibile pe ambele dispozitive. Mesajele trimise pe un telefon vor fi vizibile și de pe altul. Cu toate acestea, unele acțiuni nu sunt încă sincronizate, potrivit WABetaInfo. Funcția de migrare a chat-ului a fost descoperită pentru prima dată în luna aprilie, în timp ce detaliile inițiale despre asistența planificată pentru mai multe dispozitive WhatsApp au apărut în 2020. Nu există nicio indicație că oricare dintre ele va debuta în timp util în curând.

Etichete: , , , ,

Sursa: Here’s how WhatsApp’s multi-device syncing feature could work