Viitorul model Samsung Galaxy Z Flip ar putea avea suport S Pen

Scris de | 9 mai, 2021
Viitorul model Samsung Galaxy Z Flip ar putea avea suport S Pen
foto via @letsgodigital.org

Samsung se pregătește pentru lansarea a două noi smartphone-uri pliabile la sfârșitul acestui an. Aceasta include Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Conform anumitor rapoarte, se așteaptă ca primul să ofere suport pentru S Pen, iar acum, se pare că viitoarele modele ale acestuia din urmă ar putea ajunge și cu această caracteristică.

Conform unui raport LetsGoDigital, gigantul tehnologic sud-coreean a depus recent o marcă comercială la Oficiul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene (EUIPO) pentru numele „Z Flip” la începutul acestei săptămâni. Această marcă comercială este clasificată în clasa 9, cu o descriere a „smartphone-urilor, tabletelor, huse de protecție, S Pen. ”Aceasta implică faptul că un anumit model Galaxy Z Flip ar putea avea suport pentru S Pen în viitorul apropiat.

În prezent, nu se știe dacă lansarea Galaxy Z Flip 3 la sfârșitul acestui an va ajunge cu această caracteristică. Deși, Galaxy Z Fold 3 este așteptat să sosească cu stylus S Pen. Cu alte cuvinte, s-ar putea să vedem suportul pentru stylus adăugat pe smartphone-ul pliabil cu clapetă în viitor, deci ne putem aștepta și la un model precum Galaxy Z Flip 4, cu această caracteristică. Cu toate acestea, sunt doar speculații, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm.

Etichete: ,

Sursa: Future Samsung Galaxy Z Flip model might feature the S Pen: Report