YOXO introduce portarea 100% digitală. Care sunt pașii de urmat

Scris de | 13 mai, 2021
YOXO introduce portarea 100% digitală. Care sunt pașii de urmat

YOXO introduce procesul de portare 100% digitală, dar și prima lună fără plată pentru cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO și să experimenteze avantajele abonamentului. 

YOXO: 100% digital

Odată cu această lansare, una dintre cele mai solicitate funcționalități, portarea 100% digitală, devine de acum disponibilă clienților din toate rețelele. Aceștia nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea, pentru că totul se întâmplă în câțiva pași, direct de pe telefon, complet digital.

Astfel, aceștia trebuie doar să descarce aplicația YOXO și să-și creeze un cont, să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze, să completeze informațiile despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

În plus, procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator. De asemenea, toți cei care aleg să își porteze numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021 beneficiază de prima lună de abonament fără plată, pentru a testa dacă YOXO este potrivit pentru ei. 

Clienții se bucură la YOXO de o ofertă simplă și accesibilă, ce include 3 abonamente dintre care pot alege în funcție de nevoile lor: cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , ,