Twitter pregătește „Twitter Blue”, un abonament cu funcții speciale. Cât va costa

Scris de | 16 mai, 2021
Twitter pregătește „Twitter Blue”, un abonament cu funcții speciale. Cât va costa

Twitter are în pregătire un nou concept pentru social media, Twitter Blue, un abonament lunar care oferă acces la funcții speciale, conform lui Jane Manchun Wong, care a descoperit ieri numele serviciului, precum și câteva din funcțiile sale și costul acestuia. Printre acestea se numără „Undo Tweets”, posibilitatea de a șterge o postare într-un timp limitat, imediat după ce ai publicat-o, precum și „Bookmark Collections”, care va permite aranjarea bookmark-urilor pe care le ai.

Wong indică faptul că Twitter lucrează la integrarea acestor funcții într-un abonament lunar, numit Twitter Blue, care să ofere celor care plătesc o experiență „premium”.

Un purtător de cuvânt al Twitter a refuzat să comenteze implementarea unui astfel de abonament, conform celor de la The Verge, însă compania nu obișnuiește să confirme sau să infirme anumite funcții descoperite înainte de vreme.

Twitter a făcut o mulțime de anunțuri noi în ultimele săptămâni, inclusiv un update al avertizărilor sale cu privire la tweet-urile cu potențial ofensator, o îmbunătățire a algoritmului de photo cropping, pentru a permite imaginilor „înalte” să fie afișate complet în feed, sau introducerea unei funcții numită Tip Jar, care permite utilizatorilor să facă donații unor creatori de conținut, experți, jurnaliști, sau ONG-uri.

Nu există încă nici măcar o potențială dată de lansare pentru Twitter Blue, sau detalii despre cine va putea achiziționa serviciul, care va avea un preț de 3 dolari/lună.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Twitter may be working on Twitter Blue, a subscription service that would cost $2.99 per month