Google lansează Locked Folder pentru pozele secrete, pe care ar trebui să le vezi doar tu

Scris de | 19 mai, 2021
Google lansează Locked Folder pentru pozele secrete, pe care ar trebui să le vezi doar tu
foto via @ubergizmo.com

Cu siguranță ai experimentat situația în care  ai oferit cuiva telefonul tău să se uite la fotografii și acestea se derulează prea mult înapoi sau înainte și astfel apare neprevăzutul: pozele tale pe care nu ar trebui să le vadă lumea, nu mai sunt un secret. Poate fi ciudat, dar vestea bună pentru utilizatorii Google Foto este că se va introduce în curând o nouă funcție de folder privat.

Potrivit Google, acest lucru va fi cunoscut sub numele de Locked Folder. După cum sugerează și numele său, acest lucru va crea un folder protejat prin parolă, astfel încât numai dvs. să îl puteți accesa. Utilizatorii pot adăuga, de asemenea, fotografii în Locked Folder, ceea ce înseamnă că, ori de câte ori altcineva trece prin fotografiile tale., acesta nu va apărea în rola camerei dacă este plasată în folderul blocat, deci nu trebuie să îți faci griji despre momentele incomode.

Din păcate, se pare că Google își va favoriza mai întâi telefoanele Pixel. Compania spune că funcția va fi lansată mai întâi pe telefoanele lor Pixel înainte de a fi lansată pe alte dispozitive.

Având în vedere că stocarea nelimitată gratuită Google Photos se va încheia în curând, poate această funcție Locked Folder ar putea fi o modalitate bună de a determina utilizatorii să continue să folosească Google Photos și poate chiar să plătească pentru mai mult spațiu de stocare.

Etichete: , , ,

Sursa: Google Photos Will Soon Get A Folder That Keeps Your Private Photos Safe