TCL prezintă 3 noi modele de televizoare din Seria C: Specificații

Scris de | 24 mai, 2021
TCL prezintă 3 noi modele de televizoare din Seria C: Specificații

Anul 2021 a început bine pentru TCL prin anunțurile de la Consumer Electronic Show, dublate de evenimentul de presă al TCL Europe, Display Greatness. Noutatea este că TCL a lansat recent trei noi modele TV aduc în prim plan capacitățile de imagine și sunet ale produselor.

Televizoare TCL: Seria TCL C724K QLED TV cu Android TV

Seria C cuprinde modelele C72, C72+ și C82, fiecare atingând nou nivel de performanță, și redă bine toate nuanțele surprinse de camerele de filmat performante, asigurând un nivel bun de reproducere a culorilor, detalii și profunzime.

Seria TCL C72+: Afișaj de top – Televizor QLED 4K cu afișaj nativ de 100Hz și Android TV

Datorită afișajului nativ de 100Hz, C72+ stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând cadre de o acuratețe mai bună. Mai mult, algoritmul MEMC al TCL te ajută să urmărești mai bine conținut care implică scene rapide: meciuri de sport, emisiuni de aventură sau filme de acțiune.

Seria TCL C82: 4K Mini-LED TV cu QLED, Android TV și sistem de sunet Onkyo

Seria TCL C82 este dotată cu tehnologia originală TCL Mini-LED. Cu acest afișaj Mini-LED, capabil să ofere 20 opriri ale intervalului dinamic, mii de mini-LED-uri creează o luminozitate bună, gradații mai subtile între nuanțele de negru, detalii de calitate ale umbrelor, o cromatică vivace și culori mai vii, obținându-se astfel performanțe HDR mai realiste.

Televizoare TCL: Seria C

Toate modelele noi din Seria C vin cu multi-HDR, permițând vizionarea și adaptarea conținutului la cel mai bun format, fie că vorbim despre filme, seriale, documentare, desene etc. Dolby pe Netflix sau Disney, fie că ne referim la HDR10+ pe Amazon Prime Video. În plus, un alt beneficiu este că 4K HDR Dolby Vision IQ, care este disponibil pe C72+ și C82, optimizează calitatea imaginii, raportându-se și la condițiile de iluminare din camera în care are loc vizionarea.

În plus, noua serie de televizoare C vine cu cea mai recentă versiune de Android TV, versiunea 11, și cu Google Assistant încorporat. Astfel, orice utilizator va putea să găsească prin comandă vocală cel mai nou film, să verifice scorul jocurilor de fotbal sau să schimbe luminozitatea fără a părăsi ecranul principal de vizionare.

Prin Alexa, utilizatorii vor putea să redea muzică, asculte știri, verifice vremea, regleze volumul televizorului, să schimbe canalul, să controleze și alte dispozitive conectate la TV și multe altele.

Un alt plus este că Google Duo funcționează pe seria de televizoare C de la TCL: apelurile video sunt gratuite, simple și de calitate, conectându-te cu familia și prietenii.

Etichete: , ,