MacBook Pro de 16 inci ar putea avea un nou design. Cum va arăta acesta

Scris de | 27 mai, 2021
MacBook Pro de 16 inci ar putea avea un nou design. Cum va arăta acesta
foto via @digitaltrends.com

Conform zvonurilor, se așteaptă ca Apple să introducă un design nou pentru MacBook Pro de 16 inci. Designul folosit de companie este destul de depășit, iar singurele modificări pe care le-a făcut Apple au fost să elimine unele porturi și să adauge o nouă opțiune de culoare, dar asta nu aduce mari diferențe vizibile.

Nu avem nicio idee despre cum ar putea arăta noul MacBook Pro, dar pe baza limbajului de design al Apple din ultimii ani, ne așteptăm la margini mai plate, precum iPad Pro. Pentru a ne oferi o idee mai bună despre cum ar putea arăta laptopul, designerul Antonio De Rosa a pregătit câteva interpretări conceptuale care au fost create pe baza zvonurilor de până acum.

foto via @ubergizmo.com

Arată foarte elegant, ca o versiune mai rafinată a modelelor actuale și, de asemenea, se pare că De Rosa a adăugat porturi suplimentare despre care se zvonește că vor reveni, inclusiv cititorul de card SD, care din păcate a fost eliminat.

În ceea ce privește momentul în care vor fi anunțate noile laptopuri, cel mai recent zvon susține că ar putea avea loc de fapt la WWDC.

Etichete: , , ,

Sursa: Concept 16-inch MacBook Pro Renders Looks Amazing