AirTag poate fi folosit și pentru animalele de companie cu ajutorul TagVault: Pet

Scris de | 28 mai, 2021
AirTag poate fi folosit și pentru animalele de companie cu ajutorul TagVault: Pet
foto via @ubergizmo.com

Apple a menționat incă de la început că AirTag nu a fost conceput pentru a urmări copiii sau animalele de companie, dar la sfârșitul zilei, AirTag este într-adevăr doar un instrument și depinde de noi cum dorim să îl folosim. Rămâne la alegerea ta dacă acest instrument are potențialul de a fi o modalitate excelentă de a urmări animalele de companie. În acest caz vei fi încântat să afli că ElevationLab a lansat un suport AirTag care se potrivește pe gulerele pentru animale de companie.

Numit TagVault: Pet, acesta este în esență TagVault, cu excepția faptului că acum poate fi folosit cu gulere pe care le poți folosi pentru a le plasa pe animalul de companie. TagVault în sine este conceput pentru a fi rezistent la apă, deci dacă deții un câine căruia îi place să sară în apă și să înoate, nu trebuie să îți faci griji cu privire la deteriorarea acestuia, deoarece AirTag va fi închis și sigilat.

De asemenea, pare să aibă o amprentă relativ mică, astfel încât animalul de companie va putea purta gulerul și nu va observa cu adevărat AirTag acolo. De asemenea, ElevationLab a proiectat-o ​​pentru a funcționa cu o varietate de gulere și hamuri de până la 5 mm grosime, ceea ce înseamnă că ar trebui să funcționeze cu majoritatea gulerelor de acolo.

Dacă ești interesat de TagVault: Pet, de la ElevationLab, acesta are un preț de 20 USD pentru o singură unitate, 35 USD pentru două unități și 65 USD pentru un pachet de patru și poate fi comandat prin intermediul site-ului web al companiei.

Etichete: , ,

Sursa: You Can Now Buy An AirTag Holder For Your Pet Collars