Apple lucrează la o nouă versiune a iPad Pro cu încărcare wireless

Scris de | 6 iunie, 2021
Apple lucrează la o nouă versiune a iPad Pro cu încărcare wireless
foto via @australiannewsreview.com

Apple lucrează la o nouă versiune a iPad Pro cu încărcare wireless, potrivit unui nou raport din Bloomberg. Pentru a se potrivi tehnologiei, Apple va trece la un spate din sticlă pentru noile modele, în loc de aluminiul pe care l-am regăsit pe spatele fiecărui iPad lansat până acum.

Se spune că Apple testează un sistem de încărcare magnetică pentru noul iPad Pro similar cu conectorul MagSafe introdus cu gama de telefoane iPhone 12 anul trecut. Apple poate include, de asemenea, încărcarea fără fir în noul iPad Pro, potrivit raportului.

Apple tocmai a lansat noul iPad Pro M1 cu afișajul Mini LED, iar modelul de încărcare wireless se pare că nu va fi gata până anul viitor. Cu toate acestea, Bloomberg mai spune că Apple va lansa un iPad Mini reproiectat în 2021 cu margini mai înguste. Nu este clar dacă va trece la Face ID, cum ar fi iPad Pro sau Touch ID pe butonul de pornire, cum ar fi iPad Air – Raportul Bloomberg spune doar că „eliminarea butonului său de acasă a fost, de asemenea, testată”.

Alături de noul iPad Mini, se spune că Apple intenționează să lanseze o versiune mai subțire a iPad-ului de 10,2 inci. Este posibil ca ambele produse să fie lansate la sfârșitul anului.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple’s next iPad Pro has wireless charging and a glass back: report