Un nou model MacBook Pro ar putea fi expediat clienților în primul trimestru al anului 2022

Scris de | 6 iunie, 2021
Un nou model MacBook Pro  ar putea fi expediat clienților în primul trimestru al anului 2022
foto via @ubergizmo.com

Un MacBook Pro reproiectat de 16 inci, mult așteptat, va intra în faza de producție în masă în primul trimestru al anului viitor, potrivit unor surse din industrie citate într-un raport DigiTimes.

Potrivit raportului, MacBook Pro de 14 inci mai mic va intra în „producție de volum” în al patrulea trimestru al acestui an, în timp ce modelul mai mare de 16 inci vizează primul trimestru al anului viitor. Cu toate acestea, în ciuda producției de masă pentru laptopuri care începe mai târziu chiar și anul viitor, DigiTimes încă raportează că Apple le va anunța noile modele în a doua jumătate a anului 2021.

MacBook Pro cu miniLED – unul de 14 inci și unul de 16 inci vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2021, au menționat sursele.

Scenariul descris de DigiTimes amintește de lansarea noului iPad Pro M1. Noul iPad a fost anunțat în aprilie, dar nu a început să fie livrat decât în ​​a doua jumătate a lunii mai. Chiar și atunci aprovizionarea continuă să rămână strânsă, unii clienți trebuind să aștepte până în iulie.

Mark Gurman, de la Bloomberg, a menționat anterior că Apple ar putea să planifice să anunțe noul MacBook Pro de 14 inci și 16 inci, la începutul acestei veri. Apple va organiza conferința mondială pentru dezvoltatori pe 7 iunie și, înainte de conferință, unele rapoarte minore au sugerat că MacBook Pro ar putea fi anunțate; cu toate acestea, aceste afirmații nu au fost încă susținute de surse de încredere.

Etichete: , , ,

Sursa: Redesigned MacBook Pro Models May Not Ship to Customers Until Late 2021