(P) Ce sunt cerințe de rulaj și cum profiți de un bonus?

Scris de | 8 iunie, 2021
(P) Ce sunt cerințe de rulaj și cum profiți de un bonus?

Conform unui raport recent făcut de ResearchAndMarkets.com, un site internațional de cercetare, piața jocurilor de noroc va crește în medie cu 12.3% pe an până în 2030. Același raport prezice că până în 2025, industria va produce peste 112.09 miliarde de dolari pe an. Iar având în vedere că pandemia a restricționat semnificativ operarea cazinourilor, nu este greu de crezut că odată cu revenirea la normal, cifrele vor crește la o rată mult mai semnificativă.

Nimeni nu joacă la un cazinou online visând la ce condiții de rulaj va primi. Cu toate astea, jucătorii au început să se obișnuiască cu această practică, mai ales dacă își doresc un bonus de bun venit fără depunere. Este aproape imposibil să găsești un astfel de bonus fără cerințe de rulaj, deci cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să te obișnuiești cu ideea și să vezi cum le poți satisface cel mai rapid și eficient.

Dar ce înseamnă până la urmă condiții de rulaj? Ce sunt aceste reguli și de ce trebuie să le urmezi pentru a-ți putea retrage câștigurile? Asta îți vom explica astăzi – ce sunt cerințele de rulaj și cum poți profita pe bune de un bonus fără depunere?

Condiții rulaj bonus și rotiri gratuite fără depunere

Termenul de rulaj poate fi destul de vag pentru a fi priceput de toți jucătorii, mai ales dacă este inclus doar în pagina de termeni și condiții a unui cazinou online. Cu toate acestea, există o explicație foarte simplă pentru semnificația acestui termen.

Pe scurt, rulajul este numărul de ori de care joci o anumită sumă de bani pe care ai depus-o sau primit-o ca parte dintr-un bonus. Când joci o sumă de bani, poți spune că rulezi acea sumă. Condițiile de rulaj reprezintă numărul de ori de care trebuie să joci acea sumă pentru a putea retrage un câștig.

Destul de simplu până acum, nu-i așa? Dar dacă e așa de simplu, de ce tind să fie problematice aceste cerințe și de ce caută toată lumea un bonus casino fără condiții de rulaj?

Acest lucru intră în efect atunci când accepți un bonus fără depunere, și, într-o manieră foarte redusă, atunci când faci orice depunere. Nici atunci nu ar fi lucrurile atât de complicate dacă fiecare cazinou online n-ar avea propriile astfel de cerințe.

Când ai și când nu ai condiții de rulaj

Pentru a începe cu începutul, nu ai niciodată condiții de rulaj atunci când vine vorba de rotiri gratuite fără depunere. Free spin-urile, sau rotirile fără depunere, sunt altă mâncare de pește. Acestea sunt de obicei acordate gratuit pentru diverse acțiuni pe site sau la ocazii speciale, și nu țin cont de condițiile de rulaj ale promoțiilor principale.

Unele cazinouri pot încorpora un sistem propriu de cerințe de rulaj pentru rundele gratis, dar din moment ce aceste rotiri sunt gratuite, termenul de rulaj nu prea se aplică corespunzător.

Adevăratele astfel de cerințe se întâlnesc cel mai frecvent în termenii și condițiile cazinourilor online și în termenii și condițiile promoțiilor care oferă bani extra, cashback, sau orice fel de bonus la depunere.

În cazul depunerilor standard, condițiile de rulaj sunt de obicei foarte mici, gen 1x sau 2x, iar acest lucru se datorează legislației în vigoare în mai multe țări, menită să oprească spălarea de bani. Dacă depui o sumă și nu ești forțat să o joci în întregime, poți beneficia de mai multe ocolișuri legale, așa că operatorii de cazinouri preferă să se asigure că nimeni nu se folosește de platforma lor pentru a ascunde proveniența unor fonduri.

Dar cerințele de rulaj despre care vorbește lumea și pe care le vom discuta mai pe larg în continuare se referă mai specific la acei bani bonus oferiți de cazinourile online ca parte dintr-un pachet de bun venit sau o promoție specială.

Condiții de rulaj la bonusuri cu depunere

Cerințele de pariere pot fi destul de dificil de înțeles și calculat, mai ales dacă pariezi pe mai multe site-uri. Aceste platforme au de obicei condiții diferite, dar datorită nivelului de competiție al industriei, operatorii sunt forțați să ofere bonusuri mai bune decât competitorii. Astfel, chiar dacă nu vei găsi întotdeauna niște cerințe ușor de satisfăcut la toate cazinourile, ele sunt schimbate periodic în ceva mai convenabil utilizatorilor.

În România, aceste condiții de pariere pot varia între 15x și 50x suma depusă. Depinde foarte mult de oferta din care fac parte, de operator și de suma de bani oferită. Cu cât o sumă de bani returnată sau oferită ca bonus este mai mare, cu atât condițiile de rulaj pentru a scoate un câștig vor fi mai apăsătoare.

Ca exemplu, la un bonus de 50 de RON cu cerințe de rulaj de 20x, va trebui să pariezi 20×50 = 1000 de lei pentru a putea efectua o retragere. Dar dacă bonusul este mai mare, să zicem peste 150 de lei, sunt slabe șanse să îl găsești la condiții mai mici de 40x.

Cum să împlinești cerințele de rulaj

Există câteva metode care să te ajute să termini mai repede rulajul pentru a putea trece la etapa de retrageri, dar nu există nicio metodă care să te ajute să le elimini în totalitate. Din moment ce aceste condiții se află în termenii și condițiile platformei, încălcarea lor te poate elimina de pe site destul de rapid.

În schimb, cu ceva răbdare și capacitate de cercetare, te poți asigura că beneficiezi de cele mai avantajoase bonusuri cu sau fără depunere și de cele mai bune cerințe de rulaj din țară.

Cei mai importanți doi pași ar fi găsirea unui cazinou care să aibă jocurile tale preferate și condiții de pariere cât mai mici. Poți face acest lucru prin accesarea platformelor locale și studierea paginilor de termeni și condiții, atât cele generale, cât și cele ale diverselor promoții.

Odată ce ai găsit site-ul preferat, urmărește-le selecția de jocuri. Unele cazinouri vor avea o secțiune specială de jocuri cu rată de rulaj mai mare, pentru a te putea ajuta să treci mai repede la retragere.

Încearcă să găsești un echilibru între suma pariată în fiecare joc și suma returnată de jocul respectiv. Dacă pariezi prea mult la un joc prea volatil, câștigurile ți se vor termina cu mult înaintea îndeplinirii cerințelor.

Că ultim sfat, am recomanda să urmărești să joci doar acele jocuri care îți plac. Dacă te distrezi în timp ce faci asta, chiar și satisfacerea cerințelor de pariere poate fi o perioadă de timp plăcută.

Fii atent la termeni și condiții, vezi condițiile bonusului, caută jocurile și platformele ideale pentru nevoile tale și, mai presus de toate, simte-te bine – așa poți termina cel mai rapid rulajul.

Etichete: , ,