Cum ar putea arăta viitorul iPad Mini al Apple. Primele randări sunt acum online

Scris de | 13 iunie, 2021
Cum ar putea arăta viitorul iPad Mini al Apple. Primele randări sunt acum online
foto via @ubergizmo.com

Apple nu a mai oferit atenție iPad-ului mini. Tableta a primit upgrade-uri la hardware-ul său de-a lungul timpului, dar nu a fost deosebit de interesant, cel puțin nu la nivel de iPad Pro. Cu toate acestea, dacă se iau in considerare zvonurile, lucrurile s-ar putea schimba cu iPad mini de ultimă generație.

Datorită randărilor create de RendersByIan pentru site-ul web FrontPageTech.com al lui Jon Prosser, s-ar putea să avem o idee mai bună despre ce să ne așteptăm de la iPad mini de generația următoare. Potrivit lui Prosser, aceste randări au fost reunite pe baza mai multor surse, care includ presupuse imagini practice, scheme, fișiere CAD și așa mai departe, sugerând că aceasta nu este doar o redare a conceptului, ci cum ar putea arăta tableta reală .

Se bazează, de asemenea, pe un raport anterior de la Bloomberg, care susține că Apple va renunța la butonul de pornire pentru noul iPad mini și că va avea cadre mai subțiri și un design al caroseriei mai în linie cu limbajul actual de design al Apple și iPad Pro. Rezultatul final este o tabletă care arată ca o versiune mini a iPad Pro, ceea ce nu este un lucru rău.

iPad mini are dimensiunea perfectă pentru o tabletă. Este suficient de mare pentru a putea viziona videoclipuri confortabil, dar nu atât de mare încât să ți se pară greu să-l aduci în mișcare. În acest moment nu se știe când va fi lansat noul iPad mini, așa că va trebui doar să rămânem răbdători.

Etichete: , , ,

Sursa: This Is What Apple’s Upcoming iPad Mini Could Look Like