iOS 15 ar putea introduce Walking Steadiness pe iPhone. Telefonul tău ar putea prezice căzăturile

Scris de | 18 iunie, 2021
iOS 15 ar putea introduce Walking Steadiness pe iPhone. Telefonul tău ar putea prezice căzăturile
foto via @ubergizmo.com

Una dintre caracteristicile pe care Apple le-a introdus la Apple Watch în urmă cu câțiva ani a fost detectarea căzăturilor. Aceasta este o caracteristică care poate detecta când purtătorul a căzut și va încerca să solicite ajutor în numele lor, dar cum ar fi dacă Apple ar putea prezice când ai putea cădea? În acest fel, s-ar putea să fii mai bine pregătit și, prin urmare, poți suferi mai puține leziuni.

Este un lucru pe care iOS 15 îl va explora într-o nouă funcție de sănătate numită Walking Steadiness. Potrivit Apple, „Walking Steadiness pe iPhone este o industrie în primul rând, oferind o perspectivă asupra riscului de cădere prin captarea datelor importante de mobilitate pe măsură ce utilizatorii merg cu iPhone-ul lor. Stabilitatea mersului pe jos oferă capacitatea suplimentară de a capta mișcările zilnice și clasificările de suprafață din aplicația Sănătate ca OK, Scăzut sau Foarte scăzut, permițând utilizatorilor să ia măsuri proactive pentru a reduce riscul de cădere. ”

Această caracteristică folosește senzori care sunt deja încorporați pe iPhone și îl combină cu algoritmi personalizați care vor evalua echilibrul, stabilitatea și coordonarea persoanei. De asemenea, te poate ajuta cu obiectivele de fitness ale unei persoane, în funcție de cât de bine iți marchează telefonul, poți fi direcționat către exerciții vizuale care te pot ajuta să iți mărești forța și echilibrul.

Etichete: , , ,

Sursa: iOS 15 Will Introduce A New ‘Walking Steadiness’ Feature