Oamenii sună accidental în somn la numărul de urgență cu ceasurile Apple

Scris de | 22 iunie, 2021
Oamenii sună accidental în somn la numărul de urgență cu ceasurile Apple

Odată cu introducerea Apple de monitorizare a somnului cu Apple Watch, ne imaginăm că acest lucru ar fi determinat mai mulți oameni să-și poarte ceasurile pentru a dormi mai liniștiți. Cu toate acestea, se pare că acest lucru la rândul său ar fi putut crea o problemă pentru forțele de ordine locale, deoarece, potrivit rapoartelor, oamenii au sunat la 911 în somn prin Apple Watch.

Acest lucru se datorează uneia dintre caracteristicile Apple Watch care a fost conceput pentru a face apelul mai ușor. Aceasta implică o apăsare lungă pe butonul lateral, care ar permite cuiva să apeleze în mod discret și liniștit, dar pentru unii, acest buton ar fi putut fi apăsat accidental în timp ce dormeau, ducând la apeluri 911 inutile și o presiune asupra resurselor.

Acest lucru pare să se întâmple destul de frecvent în special în Kansas. Potrivit centrului de apeluri 911 al Overland Park, aceștia primesc aproximativ 250 de apeluri pe oră, ceea ce este deja destul de considerabil.

Vestea bună este că funcția de apăsare lungă poate fi dezactivată, ceea ce ar trebui să ajute la reducerea numărului de apeluri false, dar acest lucru este un lucru pe care utilizatorii vor trebui să-l dezactiveze manual. Alternativ, cumpărarea unei huse pentru Apple Watch ar putea ajuta, de asemenea, la reducerea posibilității unei apăsări accidentale.

Etichete: , ,

Sursa: People Are Accidentally Calling 911 With Their Apple Watches In Their Sleep