Una dintre cele mai tari caracteristici ale Windows 11 este un buton universal de oprire a microfonului

Scris de | 27 iunie, 2021
Una dintre cele mai tari caracteristici ale Windows 11 este un buton universal de oprire a microfonului
foto via @ubergizmo.com

Atunci când microfonul computerului tău nu este utilizat, s-ar putea să nu fie o idee rea să îl dezactivezi din motive de confidențialitate. În mod ideal, microfonul ar avea un buton de dezactivare a sunetului, dar știm că nu este întotdeauna cazul, așa că este posibil să fie necesar să îl deconectezi direct sau să rezolvi problema din setări, dar acest lucru s-ar putea schimba cu Windows 11.

Microsoft a eliminat recent Windows 11 și una dintre cele mai tari calități ale vieții care va face parte din actualizare este un buton universal de oprire a microfonului. Aceasta înseamnă că, atunci când este activat, microfonul tău va fi dezactivat, indiferent dacă aplicația l-a dezactivat sau nu.

În acest moment, dacă dorești să dezactivezi microfonul pe întregul sistem, e nevoie să o faci din setările computerului. Înainte de aceasta în Windows 10, există un glisor de reglare a volumului în panoul de setări ale sistemului, dar acesta este doar pentru difuzoare și nu are efect asupra microfonului.

Este o caracteristică minoră, dar credem că va fi extrem de utilă, mai ales dacă lucrezi sau studiezi de acasă și din când în când mai participi la conferințe video, iar posibilitatea de a îți dezactiva rapid și ușor microfonul te poate scuti de situații jenante.

Etichete: , ,

Sursa: One Of Windows 11’s Coolest Features Is A Universal Microphone Mute Button