Heineken a creat robotul perfect, care îți aduce bere atunci când ai nevoie

Scris de | 29 iunie, 2021
Heineken a creat robotul perfect, care îți aduce bere atunci când ai nevoie
Foto: Heineken

Pentru că tot ne aflăm în mijlocul lui Euro 2020, una dintre cele mai importante competiții sportive ale anului, și pentru că zilele sunt din ce în ce mai călduroase, Heineken a creat un robot menit să te țină „răcorit”.

Se numește BOT, prescurtarea de la Beer Outdoor Transporter, și face exact ceea ce spune numele său: transportă bere, către tine și prietenii tăi, atunci când aveți nevoie. Roboțelul poate ține până la 12 doze de bere în cutia sa și te va putea urmări în jurul piscinei sau la iarbă verde, devenind astfel atracția principală a petrecerii. De asemenea, Heineken spune că are o personalitate „fermecătoare”.

Foto: Heineken

Din nefericire, Heineken nu îl va pune pe BOT pe rafturile celui mai apropiat magazin, fiind un produs limitat. Pentru a avea șansa de a pune mâna pe el, va trebui să te înscrii într-o competiție care începe pe data de 1 iulie, pe acest site.

Nu este prima încercare din această vară a unei companii de bere de a combina tehnologia și alcoolul, însă este cu siguranță cea mai bună. Keystone Light a creat o vestă absolut oribilă, numită Smooth Operator, care poate ține șase beri, și este dotată cu două powerbank-uri și chiar lumini, poziționate în zona pieptului. Nu doar atât, există loc și pentru a-ți pune undița, iar „vesta” are inclus și un scaun mic, de pescuit, care se poate scoate dinăuntrul său.

Comparativ cu monstruozitatea creată de Keystone, BOT al celor de la Heineken devine o adevărată Mona Lisa a gadget-urilor pentru băutori.

Etichete: , , ,