Top 5 cele mai bune produse pentru îngrijirea părului

Scris de | 2 iulie, 2021
Top 5 cele mai bune produse pentru îngrijirea părului
foto via @pinterest.com

Părul tău nu a fost niciodată așa cum ți-ai dorit? Buclele perfecte sunt greu de obținut, mai ales atunci când ai părul perfect drept. De asemenea, un păr ondulat îți va da bătăi de cap dacă ți-l dorești drept măcar pentru o seară. Schimbările de look își au rostul lor și merită făcute ocazional, pentru a-ți spori încrederea în tine, și te putem ajuta și noi cu acest top 5 cele mai bune produse pentru îngrijirea părului.

Fie că îți dorești un păr strălucitor și ondulat, fie un păr mătăsos și drept, trebuie să te înarmezi cu răbdare și produsele potrivite. Într-o lume a dispozitivelor destinate bărbaților, își găsește loc și un articol despre top 5 cele mai bune produse pentru îngrijirea părului și stilizarea lui. Astfel, am creat un top al dispozitivelor care merită folosite măcar o dată, pentru a obține ceea ce îți dorești de la părul tău.

Un kit complet va avea nevoie de produse care să acopere toate nevoile pe care le ai atunci când vine vorba de păr. Vei reuși să obții un efect pe care doar în saloanele de înfrumusețare l-ai fi putut vedea înainte. Acum, lucrurile s-au simplificat, dispozitivele au avansat considerabil și aproape că fac toată treaba în locul tău.

Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete Long

foto via @emag.ro

Cu siguranță ai auzit deja foarte multe despre acest set de la Dyson, care dispune de mai multe capete de schimb, pe care le poți folosi în funcție de nevoie. Mai exact, cu ajutorul acestui set te poți bucura de o perie rotundă pentru volum, o perie moale, un Multistyler, o perie pentru netezire, un ondulator de 30 mm , unul de 40 mm și un accesoriu de uscare pentru pregătirea coafurii. Practic, ai tot ceea ce vrei într-un singur dispozitiv. De la a avea părul drept și neted, până la bucle cu volum, mai mari sau mai mici, le poți avea pe toate fără prea mult efort, cu Multistyler Dyson HS01 Airwrap Complete Long.

Uscător de păr Dyson Supersonic Professional Edition

foto via @emag.ro

Cât de mult ți-ai dorit o baie lungă după o zi stresantă la muncă, însă coafatul părului poate deveni o adevărată provocare. Chiar și uscatul poate ridica probleme, dacă nu folosești produsele potrivite.

Topul de astăzi al celor mai bune produse pentru îngrijirea părului continuă cu unul dintre uscătoarele pe care merită să le încerci. Îți va ușura considerabil toată treaba și la sfârșit vei avea un păr superb și zero stres.

Ceea ce îl diferențiază de alte uscătoare este faptul că va avea grijă să îți protejeze părul, cu ajutorul senzorului de măsurare a temperaturii de uscare. Deși nu pare, chiar și uscătoarele de păr pot fi dăunătoare părului, acesta pierzând-și din hidratare și strălucire. Dyson tocmai acest lucru și l-a setat ca obiectiv: să ajute la menținerea părului sănătos, cu Dyson Supersonic Professional Edition. Setările de temperatură și de trepte au fost create special pentru a avea grijă de părul tău, și pentru a se adapta nevoilor tale.

Placa de păr Dyson Corrale HS03

foto via @emag.ro

Rămânem la capitolul Dyson și nu omitem unul dintre dispozitivele cele mai cunoscute: placa de păr. Aceasta a apărut din nevoia femeilor de a-și îndrepta părul și de a oferi un finish perfect. Bineînțeles, pentru a obține efectul acela de păr de reclamă, trebuie să folosești placa de păr potrivită, altfel te vei alege cu un păr aspru, uscat și ars.

Placa de păr Dyson dispune de plăcuțe flexibile care se adaptează părului pentru a obține coafuri ca la salon, fără temperaturi ridicate. Unul dintre aspectele care o să vă încânte este faptul că aceasta poate fi folosită timp de 30 de minute, fără fir. In cazul în care sunteți mereu pe fugă și punctualitatea a devenit un obicei uitat demult, această placă poate fi folosită și wireless. How cool is that!

Acest dispozitiv dispune de senzori care măsoară temperatura, de 100 de ori pe secundă, pentru a nu depăși niciodată temperatura selectată. Astfel, te vei bucura de un păr super sănătos și coafat cu placa de păr Dyson Corrale HS03.

Perie rotativa BaByliss AS200E

foto via @emag.ro

Ești fan al părului cu volum? Îți plac buclele mari și naturale? Babyliss a creat un dispozitiv care să îți ofere fix ceea ce îți dorești.

Aceasta perie dispune de 4 capete diferite, care te vor ajuta să obții mai multe efecte: păr drept, neted, strălucitor, bucle lejere și mult volum sau un păr uscat perfect, cu un aspect natural și fresh.

Așa cum este inscripționat pe peria rotativă BaByliss AS200E, aceasta are un înveliș ceramic ce ajută la distribuirea uniformă a temperaturii pentru o coafare ca la salon.

Ondulator BaByliss C112E Curl Syler Luxe

foto via @emag.ro

Topul celor mai bune produse pentru îngrijirea părului nu se poate încheia fără un ondulator, pe care trebuie sa îl ai pentru orice eventuală petrecere la care trebuie să participi.

Buclele tale vor avea un efect foarte natural, vitalitate și acel finish relaxat, datorită acestui ondulator cu 2 plăci cilindrice divizate și funcție de aer rece. Dacă sănătatea părului tău este pe primul loc, să știi că ondulatorul BaByliss C112E Curl Syler Luxe are 3 trepte de temperatură, în funcție de tipul de păr pe care îl ai: natural, vopsit, des sau fin.

Cu siguranță există o multitudine de produse care sunt destinate îngrijirii părului și care îți pot oferi un aspect impresionant la părului, însă topul creat de noi astăzi aduce în atenția voastră unele dintre cele mai bune dispozitive.

Crezi că acum ești pregătită să îți aranjezi părul acasă, fără să te mai stresezi?

Etichete: , , , , ,