Videoclipurile de pe TikTok vor putea fi mai lungi de un minut

Scris de | 4 iulie, 2021
Videoclipurile de pe TikTok vor putea fi mai lungi de un minut

În decembrie, TikTok anunța că unii dintre cei mai cunoscuți creatori de pe platformă vor putea încărca videoclipuri mai lungi de un minut, limita stabilită până atunci pentru orice conținut încărcat. Mișcarea a făcut parte dintr-un test al rețelei sociale, care se pare că va lua sfârșit în curând.

Așadar, „în următoarele săptămâni”, TikTok va oferi posibilitatea de a încărca clipuri mai lungi de 60 de secunde tuturor utilizatorilor platformei. Noua limită va fi de trei minute, iar utilizatorii vor primi o notificare imediat ce li se va permite acest lucru.

TikTok spune că ia această decizie pentru a oferi utilizatorilor săi mai multă flexibilitate în ceea ce privește crearea de videoclipuri, mai ales atunci când vine vorba de conținut precum gătitul sau tutorialele de beauty, care sunt mai greu de realizat în doar 60 de secunde. „Cu videoclipurile mai lungi, creatorii vor avea la dispoziție lucrul necesar pentru a crea și extinde tipurile de conținut de pe TikTok” se arată într-un comunicat al companiei.

Va fi interesant de observat răspunsul comunității TikTok, o aplicație care până la urmă a devenit populară tocmai pentru că oferă videoclipuri foarte scurte și conținut pe care îl poți observa rapid, fără a fi foarte atent.

Etichete: , ,

Sursa: Longer TikTok videos are coming to everyone