Specificații complete ale Google Pixel 6 și 6 Pro confirmă un procesor nou

Scris de | 12 iulie, 2021
Specificații complete ale Google Pixel 6 și 6 Pro confirmă un procesor nou
foto via @gsmarena.com

Se așteaptă ca Google să lanseze smartphone-urile Pixel 6 și Pixel 6 Pro în această toamnă. Mountain View dezvoltă un SoC personalizat, iar astăzi Jon Prosser împărtășește ceea ce spune că sunt specificațiile finale ale telefoanelor, susținând această afirmație.

Există câteva îmbunătățiri față de telefoanele Pixel anterioare, datorită dimensiunii bateriilor – Pixel 6 va avea o baterie de 4.614 mAh, în timp ce Pro va veni cu un pachet de 5.000 mAh.

Google Pixel 6 va avea un ecran AMOLED de 6,4 ”și doar două camere pe spate – 50MP principal și 12MP ultrawide unități. Memoria RAM va fi de 8 GB, în timp ce opțiunile de stocare vor fi două – 128 GB și 256 GB.

Pixel 6 Pro va avea un ecran mai mare de 6,71 inci pe care Prosser îl referă ca P-OLED, deci se presupune că vine de la LG. Va avea o cameră de 12MP în față, în timp ce partea din spate va avea camere principale de 50MP, telefoto de 48MP și camere ultrawide de 12MP.

Ambele telefoane vor fi printre primele care vor fi livrate cu cel mai nou Android 12, așa cum este deja tradiție. Potrivit lui Prosser, Google promite, de asemenea, cel puțin cinci ani de actualizări de software, ceea ce este o veste minunată pentru mulțimea mică de proprietari de pixeli.

Etichete: , , ,

Sursa: Google Pixel 6, 6 Pro full specs leak, custom chipset confirmed