Noul iPad Mini este așteptat în această toamnă

Scris de | 13 iulie, 2021
Noul iPad Mini este așteptat în această toamnă
foto via @ubergizmo.com

Din întreaga gamă de iPad-uri Apple, se pare că iPad Mini este cel mai neglijat. Cu toate acestea, dacă ești un fan al iPad mini și dorești să vezi o reîmprospătare, vei fi încântat să afli că în această toamnă Apple ar putea lansa un model nou și redesigned, potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg Buletin informativ Power On.

Acum, ar trebui să menționăm că nu este prima dată când apar zvonuri despre un iPad Mini reproiectat. Au existat zvonuri că un iPad mini reproiectat ar putea fi în curs de dezvoltare, în cazul în care se așteaptă să adopte un design similar cu iPad Pro, cu excepția faptului că acesta va fi mai mic.

Nu suntem siguri dacă cadrele reduse ar putea însemna un display mai mare sau dacă Apple va păstra dimensiunea curentă a acestuia, dar îl va face o tabletă mai mică, așa că va trebui să așteptăm și să vedem. De asemenea, nu suntem siguri ce alte modificări ar putea face Apple, dar din moment ce iPad Mini nu este un dispozitiv emblematic, ne îndoim că vom vedea funcții precum Face ID sau LiDAR.

În orice caz, dacă îți place factorul de formă al iPad mini, atunci poate că ar putea fi o reîmprospătare care merită așteptată, dar până nu vom auzi oficial de la Apple, nu vom avea nicio certitudine.

Etichete: , ,

Sursa: Redesigned iPad Mini Expected This Fall