iNES GROUP lansează pachetul iNES Smart cu aplicație TV și Internet

Scris de | 14 iulie, 2021
iNES GROUP lansează pachetul iNES Smart cu aplicație TV și Internet

iNES GROUP aduce noutăți pentru clienții de servicii de telecomunicații din segmentul rezidențial – aplicația iNES Smart. Noua aplicație a fost creată pentru Smart TV-urile cu sisteme de operare Android TV, Google TV, Tizen și WebOS și va fi disponibilă comercial în pachetul de servicii iNES Smart, alături de conexiune la Internet de mare viteză, începând cu data de 19 Iulie 2021.

iNES Smart continuă să distribuie toate canalele într-o grilă TV unică, accesibilă acum printr-o aplicație la îndemâna utilizatorilor într-un singur loc, alături de toate aplicațiile preferate. Serviciile sunt furnizate prin rețeaua proprie de fibră optică de la iNES, prin tehnologie Gpon.

Din punct de vedere tehnic, aplicația iNES Smart este pregătită să ofere aceeași experiență premium a serviciului iNES IPTV, cu accent pe conținut diversificat într-o grilă unică, ce numără peste 190 de canale cu peste 100 de canale HD și canale 4K/UHD, păstrând și celălalt mare avantaj – organizarea pe categorii tematice. Tehnologia implementată permite accesul la aplicație pe marea majoritate a modelelor de Smart TV de pe piață.

Ca experiență de vizionare, iNES Smart asigură un confort sporit abonaților prin utilizarea telecomenzii propriului Smart TV, eliminând STB-ul și cablurile inestetice. Folosind mai puține echipamente hardware, aplicația este semnificativ mai reactivă la schimbarea canalelor, punând astfel în valoare avantajele tehnice ale televizorului. În acest sens, aplicația este compatibilă și cu formatul Dolby al TV-ului și al sistemului de sunet, completând vizionarea TV și cu sunet de mare acuratețe. Mai mult, aplicația iNES Smart este funcțională și pe televizoarele conectate la WiFi.

Accesul la aplicație se realizează în baza unui cont de client iNES, iar setările necesită o singură configurare, la conectarea inițială. Pachetul iNES Smart este disponibil doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov.

„A devenit o tradiție să aducem periodic servicii noi. Lansăm acum aplicația iNES Smart care duce serviciul iNES IPTV la un alt nivel. Aplicația evidențiază pe de o parte beneficiile grilei unice, cu numeroase canale HD și 4K, structurate pe categorii tematice, iar pe de altă parte, accentuează performanțele Smart TV-urilor, eliminând STB-ul, cablurile de conectare și a doua telecomandă. Acum, abonații iNES pot accesa grila TV și celelalte platforme preferate de streaming doar cu telecomanda televizorului. Astfel, se pot bucura de o experiență de vizionare TV la standardele tehnologice de ultimă oră, păstrând și estetica dorită în amenajarea casei. Așadar, rămânem în continuare fideli obiectivelor noaste – implementarea de tehnologii inovatoare și confortul abonaților. Pentru asta, pregătim și alte noutăți în viitorul apropiat.” – declară dl Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.

Etichete: , , ,