Samsung lansează noua gamă de televizoare Neo QLED 8K și 4K pentru anul 2022

Scris de | 21 februarie, 2022
Samsung lansează noua gamă de televizoare Neo QLED 8K și 4K pentru anul 2022

Samsung anunță noua sa gamă de televizoare, Samsung Neo QLED 8K și 4K, care va fi disponibilă la precomandă începând cu 21 martie 2022. Gama se bazează pe colecția de produse de anul trecut și beneficiază de îmbunătățiri și caracteristici de ultimă generație, reprezentând progrese la nivel de calitate și performanță.

Noua gamă, în frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde șase serii, cu dimensiuni cuprinse între 43″ și 85″, oferind ecrane potrivite oricărui tip de utilizator.

Calitatea imaginii

Gama Samsung Neo QLED include o serie de progrese atunci când vine vorba de funcții. Sursa de lumină Quantum Mini LED este îmbunătățită prin adăugarea de mapare HDR pe 14 biți (care oferă mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase), în timp ce tehnologia Quantum Matrix (care controlează Mini LED-urile Samsung) este gândită pentru a fi mai exactă alături de funcția Shape Adaptive Light.

Sunet surround

Oferind un sunet surround fără compromisuri, televizoarele Samsung Neo QLED sunt echipate cu difuzoare multidirecționale care permit tehnologia Dolby Atmos. În plus, în ceea ce privește calitatea sunetului, regăsim și alte caracteristici, precum Object Tracking Sound (OTS), care ghidează sunetul în așa fel încât acesta să lase senzația că se mișcă prin cameră la fel ca obiectul de pe ecran.

Pe lângă experiența audio-vizuală îmbunătățită, funcțiile noi de la Samsung oferă utilizatorilor o funcționalitate și o capacitate de personalizare mai ofertante decât până acum. Cele mai recente progrese includ o interfață îmbunătățită care facilitează accesul pentru descoperirea de conținut, și un nivel nou de personalizare și recomandări.

De asemenea, utilizatorii de televizoare inteligente Samsung se vor putea conecta la o serie de dispozitive inteligente, datorită Smart Hub-ului încorporat. Pentru gameri, Samsung Gaming Hub va include o interfață dedicată de gaming pentru un acces și un control mai ușor și mai intuitiv, împreună cu o integrare a jocurilor în cloud.

Astfel, alături de integrarea jocurilor în cloud, răspuns super-rapid (low input lag), 4K@144Hz și HDMI 2.1 (pentru toate porturile), utilizatorii vor fi pregătiți pentru o experiență de joc dedicată consolelor next-gen.

Etichete: , , ,