Un nou update pentru Samsung Internet. Când se lansează

Scris de | 14 iulie, 2021
Un nou update pentru Samsung Internet. Când se lansează

Samsung a lansat versiunea Beta a Samsung Internet 15.0, introducând funcții noi gândite pentru a ușura viața utilizatorilor și pentru a le proteja, în continuare, informațiile intime cu ajutorul funcțiilor de confidențialitate îmbunătățite.

Protecție inteligentă împotriva tracking-ului pe site-urile web

Samsung Internet 15.0 Beta își protejează utilizatorii împotriva amprentelor digitale – o tehnică prin care se urmărește modul de utilizare al rețelei și se corelează cu informațiile despre utilizatori. Acum, datorită tehnologiei îmbunătățite de anti-tracking, Samsung Internet 15.0 Beta se va asigura că informațiile utilizatorilor rămân private.

Samsung Internet 15.0 Beta le permite utilizatorilor să-și elimine datele stocate pe propriile dispozitive, oferind o perspectivă mai bună asupra a ceea ce va fi șters. Mai mult, odată ce utilizatorul activează modul Secret, browserul rămâne în acest fel în mod implicit, eliminând pașii suplimentari pentru activarea lui de fiecare dată.

Căutare intuitivă și navigare rapidă

Noul widget de căutare intuitiv al Samsung Internet 15.0 Beta facilitează căutarea informațiilor direct din ecranul de pornire.Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să tasteze sau să își folosească vocea pentru a căuta orice au nevoie în mediul online.

Pentru a face ca experiența de navigare să fie și mai simplă, Samsung Internet 15.0 Beta stochează temporar paginile web anterioare, astfel încât utilizatorii să le poată accesa rapid fără să mai fie nevoie de reîncărcarea lor, reducând consumul de date pe măsură ce utilizatorii navighează între pagini.

După perioada de testare beta, Samsung Internet 15.0 va fi lansat oficial la sfârșitul verii. Cei care sunt deja utilizatori de Internet Samsung, vor primi o notificare atunci când noua versiune va fi disponibilă.

Etichete: , ,