Tesla are un nou serviciu de abonament pentru capacitatea sa de Self-Driving (FSD)

Scris de | 20 iulie, 2021
Tesla are un nou serviciu de abonament pentru capacitatea sa de Self-Driving (FSD)
foto via @bbc.com

Se pare că viitoarele automobile vor include funcții pentru care trebuie să le platești pentru fiecare lună. Am văzut mai mulți producători de automobile oferind abonamente la servicii precum o navigare îmbunătățită. Acum Tesla are un nou serviciu de abonament pentru capacitatea sa completă de Self-Driving (FSD). În mod obișnuit, FSD adaugă la prețul de achiziție pentru un nou vehicul Tesla aproape 10.000 de dolari.

Cineva care nu intenționează să mențină vehiculul foarte mult timp sau care ar vrea să închirieze Tesla probabil că nu ar dori să plătească 10.000 de dolari în plus. Ca alternativă, producătorul auto a anunțat acum că FSD poate fi achiziționat ca abonament, cu prețuri care variază în funcție de sistemul de pilot automat oferit de vehicul. Vehiculele Tesla care dispun de funcționalitatea de pilot automat de bază pot fi actualizate la FSD pentru 199 USD pe lună.

Toate vehiculele Tesla sunt eligibile pentru serviciul de abonament în cazul în care sunt dotate cu un computer cu conducere automată completă 3.0 sau mai mare și cu pilot automat de bază sau cu pilot automat îmbunătățit. Utilizatorii își pot verifica configurația pilotului automat utilizând ecranul tactil al vehiculului astfel: comenzi – software – informații suplimentare despre vehicul.

Vestea bună este că instalarea unui computer FSD în vehiculele Tesla care nu au venit cu unul din fabrică este o opțiune și poate fi programată prin intermediul aplicației Tesla.

Pentru proprietarii de vehicule care sunt compatibile cu FSD, se poate face un abonament prin meniul Upgrades din aplicația Tesla sau prin contul Tesla.

Etichete: , ,

Sursa: Tesla offers Full Self-Driving Capability as a subscription