Seria GRID face tranziția pe noua generație de console cu GRID Legends, în 2022

Scris de | 23 iulie, 2021
Seria GRID face tranziția pe noua generație de console cu GRID Legends, în 2022

Codemasters și EA au anunțat GRID Legends, noul titlu din seria GRID, o experiență de curse care „îmbină acțiunea sporturilor cu motor și varietatea curselor cu o narativă imersivă, transpunând jucătorul în mijlocul acțiunii”, conform celor două companii.

Povestea jocului te pune anul acesta în pielea protagonistului unui documentar care captează fiecare moment, atât de pe pista seriei GRID World, cât și din afara acesteia. Piloții se confruntă cu personalități acerbe, politici interne ale echipelor și cu infamul Ravenwest Motorsport, care speră să câștige cel de al șaselea Campionat Mondial.

GRID Legends vine cu un AI unic de personalitate a piloților care poate ajuta la apariția unor curse neprevăzute. Jucătorii pot concura pe mai mult de 130 de circuite, inclusiv pe piste inspirate din viața reală, precum celebrele Brands Hatch sau Indianapolis, dar și pe circuite emblematice stradale, precum San Francisco, Paris, etc. Jucătorii pot concura și pot îmbunătăți peste 100 de mașini, de la autoturisme clasice, la mașini de mari dimensiuni, monoposturi sau stadium trucks.

Jocul are și un creator de curse, care le permite jucătorilor să opteze pentru autovehicule din clase mixte și să concureze pe toate circuitele, inclusiv în noile locații precum Londra sau Moscova. GRID Legends va fi lansat în 2022 pentru Xbox Series X|S și PlayStation5, dar și  PlayStation 4, Xbox One, și PC.

„GRID Legends îmbină toate funcționalitățile apreciate de jucători și adaugă și mai multe noutăți antrenante, precum modul epic narativ. Le oferim jucătorilor mai multă varietate ca oricând, mai multe opțiuni, fie că este vorba despre libertatea de a-și crea cursa perfectă sau despre revenirea modului Drift, atât de cerut de comunitatea GRID. Suntem momentan doar la începutul celei mai noi călătorii GRID și suntem nerăbdători să dezvăluim mai multe detalii în lunile care vor urma”, a menționat Chris Smith, GRID Game Director în cadrul Codemasters.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,