Aplicația românească Storis vrea să se extindă pe cele mai mari piețe din Europa

Scris de | 27 iulie, 2021
Aplicația românească Storis vrea să se extindă pe cele mai mari piețe din Europa

Storis, prima aplicație de audiobooks, e-books și podcasts concepută în România, pregătește expansiunea internațională și vrea să fie prezentă pe opt piețe europene, în afara României, până în 2026.

Prima extindere va cuprinde Estonia și Moldova, teritorii în care aplicația va fi debuta până în 2022. Ulterior, șase piețe majore continentale, Germania, Italia, Franța, Spania, Polonia și Cehia, vor fi accesate, până în 2026.

Focusul aplicației se va axa, pentru fiecare piață în parte, pe conținut în limba locală, diferențiator major față de soluțiile existente în prezent, dublat de cel în limba engleză.

Storis are în derulare, în prezent, o rundă de finanțare, prin intermediul platformei de crowdfund SeedBlink, cu scopul de a atrage 500.000 de Euro.

Participarea la runda de investiții este deschisă oricărui utilizator înregistrat pe platforma SeedBlink, iar contribuția minimă la finanțare se situează la pragul de 2.500 de Euro. Serviciul este evaluat la 3,9 milioane de Euro, înainte de listarea pe platforma SeedBlink

Etichete: , , ,