Ikea lansează „Starkvind”, o masă cu purificator inclus

Scris de | 3 august, 2021
Ikea lansează „Starkvind”, o masă cu purificator inclus
Foto: IKEA

Ikea continuă seria sa de combinații între obiecte de mobilă și gadget-uri printr-un produs cu totul nou, denumit „Starkvind”. După rama de tablou care funcționează și ca boxă (Symfonisk), realizată în colaborare cu Sonos, Ikea vine acum cu o masă care dublează ca purificator de aer, având unul inclus sub blatul său.

Ideea gadget-ului este de a servi locuințele mici unde spațiul este limitat și unde un purificator de aer obișnuit nu prea își găsește locul. Starkvind este o masă de dimensiuni mici, astfel că și purificatorul inclus are tot dimensiuni reduse, însă Ikea sugerează că ar fi suficient pentru purificarea aerului într-o cameră. De asemenea, poate fi folosit și pe verticală, ca în fotografia de mai jos.

Ikea purificator Starkvind
Foto: IKEA

Sistemul de filtrare utilizat de măsuța Starkvind folosește trei filtre și poate captura particule de praf și păr, precum și 99,5% din particulele mai mici de 2,5 micrometri. De asemenea, poate atrage și mirosurile neplăcute.

Starkvind este disponibilă în două modele cu purificator inclus, costând 129 de dolari, respectiv 189 de dolari. Au nevoie însă și de un hub de 35 de dolari, care îți va permite să controlezi purificatorul printr-o aplicație. Mesele vor fi disponibile în variante de culoare albă sau neagră începând cu luna octombrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: IKEA Debuts An Air Purifier That’s Also A Table