Rama foto IKEA Symfonisk este un difuzor Sonos deghizat

Scris de | 4 iunie, 2021
Rama foto IKEA Symfonisk este un difuzor Sonos deghizat
foto via @slashgear.com

Marca suedeză de mobilier IKEA se bucură atât de popularitate, cât și de notorietatea designului său minimalist, a asamblării DIY (do it yourself) și, mai recent, a integrării cu tehnologiile IoT (Internet of Things). Spre deosebire de producătorii de produse inteligente pentru casă, IKEA încorporează funcții conectate la internet în moduri diferite și ieșite din comun. Cea mai nouă încercare ar putea fi chiar rama foto IKEA Symfonisk care nu este într-adevăr o ramă foto, ci mai degrabă un art deco care se întâmplă să găzduiască un difuzor Sonos invizibil în interiorul cadrului.

Acest art deco marca Sonos IKEA a apărut pentru prima dată în aprilie anul trecut, în teaser-uri ale unei noi colaborări între producătorul de mobilă și producătorul de boxe inteligente. Nu este prima dată când cei doi lucrează împreună, desigur, dar această ramă ar putea fi ceva diferit. Din nou, se potrivește, de asemenea, perfect cu efortul IKEA de a face tehnologia să se integreze cu restul mobilierului tău.

Pagina produsului, care, în mod surprinzător, nu a fost demisă încă în momentul scrierii acestui articol, nu are prea multe aspecte vizuale. Toți vizitatorii vor putea vedea o secțiune a cadrului, precum și suprafața din mijloc. Judecând după aceea, nu pare să fie o ramă de imagine reală în care să îți poți pune propriile poze.

Rama foto Symfonisk este, în schimb, un difuzor Wi-Fi într-o formă destul de neobișnuită. Cu numele Sonos pe acesta, există o garanție a calității sunetului și, mai important, a conectivității wireless cu surse audio. Nu este specificat în mod explicit, dar The Verge spune că AirPlay 2 este acceptat.

Pentru un preț de 199 USD, ați putea opta probabil pentru un difuzor Sonos mai bun sau unul cu mai multe funcții.

Etichete: , ,

Sursa: IKEA Symfonisk picture frame is a Sonos speaker in disguise