Noua cameră Nest Cam și soneria Nest Doorbell de la Google pot funcționa pe baterii

Scris de | 9 august, 2021
Noua cameră Nest Cam și soneria Nest Doorbell de la Google pot funcționa pe baterii
foto via @ubergizmo.com

Dacă dorești să configurezi o cameră de securitate la domiciliu sau o sonerie inteligentă, următoarea problemă ar fi cum alimentezi aceste lucruri? Uneori, locul în care dorești să poziționezi dispozitivul s-ar putea să nu aibă o priză, ceea ce înseamnă că va trebui să tragi cabluri care pot oferi un aspect neplăcut, dezordonat, locuinței sau zonei respective.

Cu toate acestea, dacă nu te deranjează să trebuiască să schimbi bateriile din când în când, atunci s-ar putea să fii interesat de cele mai recente camere Nest și soneria de la Google. Compania a anunțat o nouă Nest Cam și Nest Doorbell, ambele fiind alimentate de baterii, ceea ce înseamnă că vei avea mai multă libertate în plasarea lor, deși, așa cum am spus, va trebui să schimbi bateriile din când în când.

Potrivit Google, „Designul fără fir facilitează și instalarea. Și pentru cei care preferă opțiunea de a-și conecta dispozitivele, am adăugat posibilitatea de a conecta camera Nest și soneria Nest alimentate cu baterii. Magazinul Google este dotat cu accesorii pentru Nest Cam și Nest Doorbell, astfel încât este ușor să le instalezi acolo unde dorești. ” În plus față de aceste dispozitive, Google a anunțat, de asemenea, o nouă Nest Cam cu reflector și o Nest Cam pentru interior, ambele fiind conectate. Noile Nest Cam și Nest Doorbell cu baterie au un preț de 180 de dolari fiecare, în timp ce Nest Cam cu reflector va costa 280 de dolari, iar versiunea cu fir a Nest Cam are un preț de 100 de dolari.

Etichete: , ,

Sursa: Google’s New Nest Cam And Doorbells Can Run On Batteries