Cum să urmărești YouTube fără reclame, la un preț mai mic. Cea mai nouă idee propusă de Google

Scris de | 2 august, 2021
Cum să urmărești YouTube fără reclame, la un preț mai mic. Cea mai nouă idee propusă de Google

Dacă ești un utilizator standard de YouTube, ca și mine, și nu vrei să te abonezi la încă un serviciu, pe lângă cele 3-4-5-6 la care ești abonat deja, ai avut deja multe momente în care te-ai lovit de reclamele de pe YouTube exact atunci când îți era lumea mai dragă și voiai să urmărești diferite clipuri. Ei bine, în curând vei putea să scapi de ad-uri, la un preț mai mic decât până acum.

Cei de la YouTube se pregătesc să lanseze un cu totul alt tip de abonament, exact pentru persoanele care nu au nevoie de Premium dar care își doresc să scape de numărul din ce în ce mai mare de reclame de pe YouTube. Programul este momentan într-o fază experimentală și este disponibil doar într-un număr limitat de țări: Belgia, Danemarca, Finlanda, Luxemburg, Țările de Jos, Norvegia și Suedia.

În ceea ce privește prețul noului abonament care este denumit Premium Lite, acesta este disponibil în schimbul sumei de 7 euro pe lună în țările respective, față de 12 euro lunar atât cât costă subscripția Premium. Din păcate, însă, avantajele lui Premium Lite nu prea justifică prețul care este în continuare unul destul de ridicat.

Practic, în schimbul sumei de 7 euro, vei scăpa de reclame dar nu vei beneficia de nici o funcție în plus, cum ar fi redarea clipurilor video în background sau cu ecranul închis sau descărcarea lor pe telefon sau tabletă. Într-adevăr vei putea scăpa de enervantele reclame, însă pentru un preț care valorează mai mult decât jumătate dintr-un abonament Premium.

Etichete: , , ,

Sursa: YouTube ‘Premium Lite’ subscription offers ad-free viewing for less