ASUS anunță cele mai noi implementări pentru AMD Radeom 6600 XT

Scris de | 11 august, 2021
ASUS anunță cele mai noi implementări pentru AMD Radeom 6600 XT

ASUS a anunțat plăcile grafice ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT, care utilizează arhitectura de gaming AMD RDNA 2.

Cele mai recente plăci grafice ROG Strix și ASUS Dual AMD Radeon RX 6600 XT de la ASUS oferă facilitățile arhitecturii AMD RDNA 2 pentru performanțe bune în cele mai competitive titluri ale momentului și experiențe fluide în titlurile AAA.

ROG Strix și AMD Radeon RX 6600 XT: Performanțe

Placa grafică ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT combină arhitectura de gaming AMD RDNA 2 și pe cea ROG. Dispune de patru conducte de căldură și o placă pentru a îndepărta căldura de la GPU și de la memoria GDDR6. Aceste conducte trec printr-un radiator cu suprafață mare care favorizează schimbul rapid de căldură, obținându-se temperaturi scăzute și cele frecvențe mai mari.

O pereche de ventilatoare Axial-tech conduc un debit mare de aer prin radiator fără a crește nivelul de zgomot. Acest echilibru este obținut printr-un număr mai mare de pale, butuci mai mici de ventilator, prin designul palelor și al inelelor barieră crestate care optimizează fluxul de aer prin radiator, direcționând în mod mai silențios aerul.

Gamerii pot optimiza performanța cu două profiluri diferite de ventilator și de putere, folosind comutatorul Dual-BIOS de pe placă. Modul de performanță oferă un flux de aer mai mare, frecvențe mai mari și un potențial de overclocking mai bun.

În plus, modul silențios permite o curbă mai puțin agresivă a ventilatorului care menține performanțele ridicate. Un mod 0dB în ambele profiluri le permite ventilatoarelor să se oprească complet menținând nivelul de zgomot mai scăzut atunci când nu rulează niciun joc.

ASUS Dual și AMD Radeon RX 6600 XT

La fel ca ROG Strix, placa utilizează 2 ventilatoare Axial-tech pentru a conduce aerul rece printr-un radiator cu o suprafață mare. Ventilatoarele pot fi setate să se oprească atunci când placa nu este exploatată, fiecare utilizând rulmenți cu bile dubli pentru o durată mai lungă de viață.

Specificațiile ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT OC și Dual AMD Radeon RX 6600 XT OC:

– AMD Radeon RX 6600 XT GPU

– Memorie 8 GB GDDR6

– Interfață PCIe 4.0

– o ieșire nativă HDMI 2.1

– 3 ieșiri native DisplayPort 1.4a

Etichete: , , , ,