Asus ROG Phone 5S ar urma să fie lansat pe 16 august

Scris de | 12 august, 2021
Asus ROG Phone 5S ar urma să fie lansat pe 16 august
foto via @gsmarena.com

Acum, când Snapdragon 888+ a devenit oficial odată cu lansarea lui Xiaomi Mi Mix 4, se pare că alte companii abia așteaptă să folosească și ele noul SoC. Și printre primii din linie va fi Asus, potrivit unui nou set de zvonuri de astăzi.

Dacă aceste zvonuri sunt adevărate, atunci ne putem aștepta ca Asus ROG Phone 5S să fie anunțat oficial pe 16 august. Simpla adăugare a „S” la numele unui dispozitiv deja existent nu va fi o actualizare imensă în comparație cu ROG Phone 5, lansat în aprilie. De fapt, singurele două îmbunătățiri par a fi Snapdragon 888+ care înlocuiește procesorul Snapdragon 888, iar cantitățile de RAM devin cumva mai mari. Se pare că vor fi disponibile doar două versiuni ale ROG Phone 5S, una cu 16 GB RAM și 256 GB stocare, cealaltă cu 18 GB RAM și 512 GB stocare.

Celelalte specificații zvonite până acum vorbesc despre un display OLED de 144 Hz, o baterie de 6.000 mAh și o încărcare rapidă de 65 W, dar toate acestea sunt caracteristici pe care ROG Phone 5-ul lansat în aprilie le are deja.

Etichete: , ,

Sursa: Asus ROG Phone 5S to be outed on August 16, specs leak