MacBook Pro-ul cu M1X ar urma să fie disponibil până în noiembrie

Scris de | 17 august, 2021
MacBook Pro-ul cu M1X ar urma să fie disponibil până în noiembrie
foto via @ubergizmo.com

Zvonurile din ultima perioadă sugerează faptul că Apple lucrează la o gamă nouă de MacBook Pro, lucru care te va interesa cu siguranță dacă ești în căutarea unui upgrade al laptop-ului. Așteptarea pentru noile laptop-uri MacBook Pro se va încheia în curând, în următoarele câteva luni, cel puțin conform spuselor lui Mark Gurman de la Bloomberg.

În cel mai recent newsletter Power On, Gurman spune că Apple ar trebui să lanseze noile sale MacBook Pro de 14 inci și 16 inci, care vor veni cu un nou procesor, M1X, până în noiembrie. De asemenea, se așteaptă ca aceste laptopuri să aibă și noi afișaje mini-LED, aceleași display-uri utilizate în iPad-ul Pro upgradat. În newseltter, Gurman spune că, „mi-am cumpărat un MacBook Pro în 2019 și este în continuare cel mai recent model.

În timp ce am scris acest lucru, mi-am dat seama că MacBook Pro de 16 inci, lansat în noiembrie 2019 este cel mai nou MacBook Pro al Apple. Din păcate, au existat unele întârzieri de producție pentru MacBook Pro-urile upgradate de 14 inci și 16-inci cu cipuri M1X. Însă acestea ar trebui să fie puse în vânzare până la momentul în care actualul MacBook Pro va atinge aniversarea de doi ani. ” Gurman continuă, de asemenea, să afirme că se așteaptă ca Apple să găzduiască o serie de evenimente în toamnă, unde vom vedea iPhone-urile, noul Apple Watch și, de asemenea, o pereche de AirPod-uri din a treia generație.

Etichete: , ,

Sursa: M1X MacBook Pros Expected To Be Available By November