Randarile Fitbit Charge 5 își găsesc drumul online

Scris de | 18 august, 2021
Randarile Fitbit Charge 5 își găsesc drumul online
foto via @ubergizmo.com/

Bratarile de fitness Fitbit au adoptat un design destul de distinctiv, care te va face sa spui mai mult sau mai puțin că este un dispozitiv Fitbit. Cu toate acestea, la fel ca în majoritatea proiectelor, lucrurile trebuie să se schimbe în timp, să fie îmbunătățite și reîmprospătate dacă speră să genereze un interes reînnoit și asta ar fi putut face Fitbit.

Într-o serie de randări difuzate pe Twitter de Evan Blass, se pare că Fitbit are un nou tracker de fitness în lucru sub forma Fitbit Charge 5. Acesta va fi succesorul Charge 4 și dacă randările sunt corecte , Fitbit va adopta un design diferit, cu curbe mai blânde.

Fitbit Charge 4 folosea margini plate și ascuțite dar randarile arată că Charge 5 se îndreaptă într-o direcție diferită și mai „organică”. Ne așteptăm ca funcționalitatea să rămână mai mult sau mai puțin aceeași, poate cu unele îmbunătățiri aici și acolo. Fitbit nu a anunțat oficial Charge 5 încă, dar CEO-ul companiei a afirmat în timpul I / O Google că lucrează la un nou model, dar în afară de asta, nu se știu multe altele despre el.

Etichete: , , ,

Sursa: Leaked Renders Of The Fitbit Charge 5 Find Their Way Online