BenQ a lansat două noi proiectoare 4K

Scris de | 19 august, 2021
BenQ a lansat două noi proiectoare 4K

BenQ a anunțat lansarea modelelor V7000i și V7050i, proiectoare laser 4K ultra-short throw şi moduri HDR-PRO, CinematicColor și Filmmaker. V7000i și V7050i oferă un volum de culoare de 1,3 ori mai mare decât alte proiectoare laser TV din aceeași clasă, cu o dimensiune a imaginii mai mare de 100 de inci. În plus, acestea dispun și de Android TV încorporat.

Cu tehnologia exclusivă BenQ CinematicColor, culorile sunt mai bogate, iar gradientele mai fine datorită acoperirii de 98% a spațiului de culori super wide DCI-P3. În plus, HDR-PRO aduce suport HDR10 și HLGy, iar cartografierea dinamică a tonurilor reglează dinamic contrastul imaginii și nivelurile de luminozitate pentru a dezvălui detaliile pierdute anterior în zonele întunecate sau umbrite, împiedicând în același timp suprafețele luminoase să fie supraexpuse.

În plus, V7000i și V7050i vin echipate cu modul Filmmaker. Optimizat de tehnologia CinematicColor, Filmmaker Mode permite redarea filmului sau al emisiunii așa cum realizatorul și-a dorit să fie, oferind o experiență cinematografică mai bună. Aceste caracteristici funcționează împreună pentru ca imaginile să fie redate mai precis și livrate în modul în care au fost intenționate inițial.

Pentru o atmosferă cinematografică mai bună, V7000i și V7050i pot fi conectate la un sistem de sunet extern prin porturi duale HDMI 2.0b și SPDIF. De asemenea, difuzoarele treVolo stereo surround 5Wx2, cu un tweeter și un woofer în locașul stânga/dreapta, scot un sunet puternic pentru niște difuzoare de această dimensiune.

Aceste proiectoare ultra-short throw ocupă puțin spațiu și elimină necesitatea cablării complicate. Senzorul automat de protecție a ochilor integrat, trapa și designul sistemului de reducere a prafului adaugă caracteristici practice suplimentare. Mai mult, sursa de lumină laser are o durată de viață de 20.000 de ore.

Ecranul Ambient Light Reflection (ALRS01)

Ecranul cu reflecție a luminii ambientale (Ambient Light Reflection) folosește o structură specială în zig-zag pentru a absorbi 93% din lumina mediului, astfel încât privitorul să se poată bucura de divertisment în camere de zi luminoase fără a fi nevoit să reducă nivelul de lumină.

Etichete: ,