Noul iPad propune o schimbare destul de importantă

Scris de | 20 august, 2021
Noul iPad propune o schimbare destul de importantă
foto via @ubergizmo.com

De-a lungul anilor, am văzut iPad-urile îndepărtându-se încet de cadrele mari și butoanele de pornire către ceva mai elegant și cu ecran pe toată dimensiunea șasiului. Cu toate acestea, nu toate iPad-urile au suferit modificări de design unul dintre ele fiind iPad-ul „obișnuit”, care este în esență modelul entry-level al Apple.

Cu toate acestea, potrivit celui mai recent episod din Power On, Mark Gurman de la Bloomberg a dezvăluit că Apple ar putea face o actualizare mai târziu în acest an. Gurman susține că Apple va lansa un iPad de generație nouă în această toamnă, care nu va fi doar echipat cu un procesor mai rapid, ci și cu un design mai subțire.

Ultima dată când Apple a adus schimbări pe iPad a fost în 2020, când a venit cu chipsetul A12 Bionic. Având în vedere că 2020 a avut loc lansarea modelului A14 Bionic, este evident că pentru update-ul din acest an vom vedea o actualizare la A13 sau A14.

În ceea ce privește designul, Gurman susține că va fi mai subțire, dar nu e nimeni sigur dacă vom vedea un design similar cu cel adoptat de iPad Air și iPad Pro sau dacă acesta va rămâne la același design, dar doar mai subțire.

Etichete: , ,

Sursa: Ninth-Generation iPad With Thinner Designed Expected This Year