Honor X20 Max va dispune de un ecran de 7 inci și multe alte upgrade-uri fata de Honor X10 Max 5G

Scris de | 31 august, 2021
Honor X20 Max va dispune de un ecran de 7 inci și multe alte upgrade-uri fata de Honor X10 Max 5G
foto via @gizmochina.com

Honor X10 Max 5G de anul trecut a fost unul dintre cele mai mari smartphone-uri Honor anunțate. Telefonul a fost lansat cu un ecran masiv de 7,09 inci și un procesor Dimensity 800 5G. Un nou raport a dezvăluit că un succesor numit Honor X20 Max vine în curând și va avea, de asemenea, un ecran foarte mare.

Potrivit Weibo, Honor X20 Max va apărea în curând și rapoarte neconfirmate spun că va avea un display de 7,2 inci, o baterie de 6000 mAh și un procesor Dimensity 1100. Toate acestea sunt upgrade-uri în comparație cu Honor X10 Max, al cărui ecran este mai mic și, de asemenea, are o baterie mai mică, de 5000 mAh.

Pe lângă faptul că are un ecran mai mare, Honor X20 Max va dispune de un ecran RGBW similar cu predecesorul său. Spre deosebire de display-urile RGB standard, un display RGBW are un consum mai mic de energie. De asemenea, sperăm că Honor îi va oferi o rată de reîmprospătare ridicată de această dată.

Alte caracteristici la care ne așteptăm să vedem upgrade-uri sunt camerele, difuzoarele și tehnologia de încărcare rapidă. Honor X10 Max a fost lansat cu suport pentru încărcare rapidă de 22,5W. Deoarece succesorul va veni cu o capacitate mai mare a bateriei, este normal ca viteza de încărcare să crească și ea.

Etichete: , ,

Sursa: Honor X20 Max is coming with a 7-inch screen, may also have a Dimensity 1100 chip