Bose QuietComfort 45 vin cu sunet îmbunătățit, USB-C și o durată de viață a bateriei de 24 de ore

Scris de | 2 septembrie, 2021
Bose QuietComfort 45 vin cu sunet îmbunătățit, USB-C și o durată de viață a bateriei de 24 de ore
foto via @gsmarena.com

La aproape patru ani de la debutul produsului Bose QuietComfort 35 II, marca audio americană a lansat un succesor numit QuietComfort 45. Noua pereche de căști vine în culorile alb-negru cu un design în mare parte neschimbat și mai multe îmbunătățiri precum încărcarea pe USB-C, până la 24 de ore de durata de viață a bateriei și un al patrulea microfon integrat.

Funcția de noise cancelation este de asemenea prezentă și are două moduri – Quiet și Aware. Bose aduce o nouă arhitectură acustică TriPort care ar trebui să transmită sunete mai profunde fiecărei urechi.

Egalizatorul activ de pe QC 45 este optimizat pentru volum, astfel încât elemente precum basul să rămână constante pe diferite niveluri de volum. Se poate modifica sunetul și mai mult pe gustul fiecaruia prin intermediul aplicației Bose Music disponibilă pe Android și iOS.

QC 45 vin cu Bluetooth 5.1 cu conexiune multipunct, precum și cu o mufă audio de 3,5 mm. Se pare că o încărcare completă durează 2 ore si jumătate, în timp ce o încărcare rapidă de 15 minute asigură până la trei ore de redare a muzicii.

Noua pereche de căști Bose QuietComfort 45 este disponibilă în culori alb-negru, ambele având o textură mată. Prețul este de 349,95 EUR. Precomenzile vor fi livrate pe 23 septembrie, care este și data la care QC 45 va fi pus în vânzare în magazine.

Etichete: , , ,

Sursa: Bose QuietComfort 45 bring improved sound, USB-C and 24-hour battery life