Signify lansează noi produse WiZ, pentru iluminatul întregii locuințe

Scris de | 3 septembrie, 2021
Signify lansează noi produse WiZ, pentru iluminatul întregii locuințe

În cadrul unui eveniment, Signify a anunțat noile sale produse din gama WiZ, care includ lampa de masă WiZ Hero, lampa portabilă WiZ Squire și WiZ Smart Plug, o priză inteligentă cu funcție de monitorizare a energiei.

Noua lampă de masă WiZ Hero are un design compact, versatil și te ajută să creezi ambianța ideală atunci când citești, lucrezi sau te relaxezi, cu o singură apăsare. Noua lampă vine cu moduri de trezire și culcare presetate, și are un control prin apăsare, fiind astfel ușor de folosit chiar și de copii.

O altă lumină ușor de instalat pe comodă sau pe rafturile bibliotecii este lampa de masă WiZ Squire. Grație designului cu o zonă duală de lumină, orice perete alb se transformă cu o pată veselă de lumină color, în timp ce emite simultan și o strălucire difuză pe suprafața unde este poziționată.

Pentru cei care preferă iluminatul inteligent elegant și subtil, compania a lansat lămpile de plafon cu lumină variabilă WiZ Tunable White. Datorită designului foarte subțire, se integrează ușor în camera de zi și în dormitoare, iar cu modul RitmCircadian, becurile se reglează automat pentru a imita tranziția naturală a luminii soarelui de pe tot parcursul zilei, în interiorul casei.

Lămpile de plafon cu lumină reglabilă WiZ Adria Daylight și WiZ Adria Warm aduc iluminatul inteligent în zonele funcționale din casă, cum ar fi bucătăria, baia sau holul. Se pot conecta la aplicația WiZ, pentru a le putea regla luminozitatea fie prin control vocal sau direct din aplicație.

Spoturile LED pot scoate în evidență elemente ale casei

Spoturile pe bară WiZ color sau cele cu lumină variabilă pot scoate în evidență anumite elemente din locuință, cu ajutorul iluminatului direcțional de accent. Spoturile LED au capete reglabile, punând în evidență culorile camerelor, ale ornamentelor preferate sau ale altor decorațiuni din casă. Fasciculul poate fi poziționat și spre biroul de acasă, asigurând o lumină rece.

Printre noile produse WiZ se numără și un bec din sticlă mată, potrivit în special pentru zona de luat masa, cât și pentru a înlocui orice bec vizibil, oferind un plus de eleganță. Acest bec răspândește uniform lumina albă, cu temperatură de culoare reglabilă de la caldă la rece.

Cu priza inteligentă WiZ Smart Plug, toate luminile și electrocasnicele din locuință pot deveni inteligente și pot fi controlate de la distanță din aplicația WiZ sau prin comandă. Utilizatorii pot seta intervale de timp și rutine și pot controla luminile sau electrocasnicele chiar și când nu sunt acasă. Noua priză inteligentă WiZ are un wattmetru încorporat, care monitorizează consumul de energie pentru a-l optimiza.

Disponibilitatea noilor produse WiZ

  • Lampa de masă cu lumină color WiZ Hero Generatia2 (din data de 1 septembrie în Europa)
  • Lampa de masă cu lumină color WiZ Full Squire (din data de 1 septembrie în Europa)
  • Lampa de plafon cu lumină variabilă WiZ Tunable White (din data de 1 septembrie în Europa)
  • Lămpile de plafon cu lumină reglabilă WiZ Adria Warm și WiZ Adria Daylight (din data de1 septembrie în Europa)
  • Spoturile pe bară cu lumină color WiZ (din data de 1 septembrie în Europa)
  • Spoturile pe bară cu lumină variabilă WiZ (din data de 1 septembrie în Europa)
  • Becul din sticlă mată WiZ (din data de 1 septembrie în Europa)
  • Priza inteligentă cu wattmetru încorporat WiZ Smart Plug Tip-E (din data de 1 octombrie în Europa)

Etichete: , , , , , ,