Philips Hue și Spotify, o nouă integrare între iluminat și muzică

Scris de | 1 septembrie, 2021
Philips Hue și Spotify, o nouă integrare între iluminat și muzică

Signify anunță că Philips Hue a creat integrarea totală între iluminat și muzică, oferind utilizatorilor o experiență imersivă, unică și captivantă cu sunet și lumini. Datorită integrării Philips Hue + Spotify, sistemul Philips Hue primește un nou algoritm, care analizează în timp real metadatele fiecărei melodii și face ca luminile să clipească, să se stingă, să se aprindă și să își modifice culorile în funcție de ritmul, tonalitatea, genul și tempoul oricărei melodii de pe Spotify.

Scripturi de iluminat avansate pentru fiecare melodie

Mulțumită noului tab Sincronizare din aplicația Philips Hue, experiența poate fi personalizată foarte ușor. Utilizatorii pot porni și opri sincronizarea, pot regla luminozitatea și intensitatea luminilor sau pot alege o paletă cromatică pentru a schimba culoarea acestora.

Integrarea Philips Hue + Spotify este disponibilă gratuit în aplicatia Philips Hue: ai nevoie doar de Hue Bridge și lumini Hue color, cum ar fi becurile inteligente White and Color Ambiance, lampa Hue Go sau noua bandă luminoasă Hue gradient. Pentru că integrarea este încorporată direct în aplicația Hue, nu necesită un microfon pentru a reacționa la sunetul muzicii. Astfel, luminile reacționează la muzică fără să interfereze cu alte zgomote de fundal, în timp ce îți permit să folosești telefonul și pentru alte activități. Integrarea funcționează cu orice dispozitiv audio compatibil cu Spotify, cum ar fi o boxă portabilă, un smartphone sau un computer.

„La Spotify, lucrăm permanent pentru a crea cea mai bună experiență de ascultat pentru fiecare moment, de pe orice dispozitiv, pe tot parcursul zilei”, a declarat Sten Garmark, Vicepreședinte al Consumer Experience, în cadrul Spotify. „Așteptăm cu nerăbdare să lansăm integrarea cu Philips Hue, prin intermediul căreia iluminatul inteligent va adăuga o nouă dimensiune, îmbunătățindu-vă următoarea sesiune de ascultare”.

Disponibilitate

Integrarea Philips Hue + Spotify va fi disponibilă la nivel global începând cu 1 septembrie 2021, ca un program de early access pentru utilizatorii aplicației Philips Hue 4. De îndată ce opțiunea este disponibilă pentru contul tău, proces care poate dura până la 7 zile, vei primi o actualizare cu Ce este nou, care va include un card Spotify. Activează programul de early access și urmează instrucțiunile pentru a fi printre primii utilizatori care vor testa noua experiență. Din octombrie 2021, funcția va fi inclusă permanent în aplicația Hue 4.

Etichete: , , , ,