Clienții Digi Fiberlink 300 primesc upgrade gratuit, pentru viteză mai mare la internet

Scris de | 13 septembrie, 2021
Clienții Digi Fiberlink 300 primesc upgrade gratuit, pentru viteză mai mare la internet

Începând de astăzi, 13 septembrie, abonații care dețin pachetul Fiberlink 300 vor fi upgradați automat la pachetul Fiberlink 500, iar trecerea la pachetul superior vine fără costuri sau eforturi suplimentare din partea acestora. Așadar, abonații netului Fiberlink 300 vor primi de acum viteza Fiberlink 500 la același cost, 30 Lei/lună.

Viteza maximă rămâne disponibilă la același preț, cu Fiberlink 1000 la costul de 40 Lei/lună, iar DIGI este unicul operator de telecomunicații din România care oferă routerul cel mai modern, cu standardul WIFI 6, cu 3 lei/lună, preț valabil tuturor abonaților săi de internet.

Operatorul are cea mai extinsă și modernă rețea de fibră optică din țară, acoperind, la finalul anului 2020, 7,7 milioane de locuințe, fiind liderul pieței pe segmentul serviciilor de internet fix, cu 59% cotă de piață, la 31 decembrie 2020, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

De asemenea, potrivit aceleiași surse, DIGI ocupa prima poziție, după cota de piață deținută, și pe segmentul serviciilor de retransmisie a programelor de televiziune (61% market share) și pe cel al telefoniei fixe (39%). Compania-mamă a operatorului, DIGI Communications N.V., a anunțat că filiala din România înregistra, după primul semestru al anului 2021, 3,5 milioane servicii furnizate către abonații din această piață, în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului anterior.

Etichete: , , , ,