TOP 5 telefoane în rate la Digi

Scris de | 3 august, 2021
TOP 5 telefoane în rate la Digi
foto via @bgr.com

Știm cu toții acel moment în care nu mai ai răbdare să strângi bani pentru un smartphone nou și vrei să faci tot posibilul să pui mâna pe acel flagship de la Samsung sau de la Apple cât mai rapid. Pentru ca acest lucru să nu mai reprezinte o piedică la fel de mare, cei de la Digi vin cu o ofertă de portare în rețeaua RCS&RDS, acolo unde poți opta pentru abonamentul de 5 euro lunar, care vine la pachet cu prețuri speciale la cele mai populare telefoane din prezent.

Am încercat să alcătuim un top 5 al telefoanelor în rate la Digi, în care am cuprins modele care fac parte din segmente diferite de preț, pentru a acoperi o gamă cât mai variată de gusturi și preferințe ale utilizatorilor. Avem în lista cu produse atât iPhone 12, cât și cele mai recente terminale de la Samsung.

Telefoane în rate la Digi: Samsung Galaxy S21+

Samsung S21+ este varianta ceva mai ofertantă a lui S21, și vine la pachet cu o cameră foto mai bună decât fratele său mai mic, un Display Super Amoled cu rată de refresh de 120 de Hz dar și un procesor Exynos 2100 cu opt nuclee. Dacă optezi pentru o portare la Digi, Samsung S21+ te va costa un avans de 2999 de lei și încă 12 rate de 175 de lei.

Telefoane în rate la Digi: Apple iPhone 12

iPhone 12 este un telefon care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Cea mai recentă gamă de telefoane a celor de la Apple dispune în premieră de procesorul Apple A14 Bionic, îmbunătățit cu inteligență artificială, un display OLED de 6,1 inci, dar și de 64 de GB de memorie RAM cuplați cu 64 spațiu de stocare. Deși nu este în prezent la oferta Digi în rate, acesta va reveni cu siguranță în viitorul apropiat. Până atunci, poate fi cumpărat în schimbul prețului de 4199 de lei.

Telefoane în rate la Digi: Nokia X10 5G

Revenirea unuia dintre cele mai celebre brand-uri din istoria telefoanelor mobile s-a produs în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, posesorul mărcii, HMD Global, a avut timp să-și perfecționeze produsele și să se poziționeze așa cum trebuie pe piață, mai ales pe segmentul de mijloc, poate cel mai important din România. Nokia X10 5G este un telefon care poate fi cumpărat în rate de la Digi cu un avans de 439 de lei, la care se adaugă 12 rate de 67 de lei, iar pentru acești bani vei primi un terminal cu procesor cu opt nuclee, 128 de GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM.

Telefoane în rate la Digi: Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Fratele cel mai mic din gama Mi 11 este un mid-range foarte capabil, care poate fi cumpărat de la Digi pentru un avans de 699 de lei, la care se adaugă 12 rate de 91 de lei. În schimbul acestei sume, Xiaomi livrează un telefon cu un procesor de top pentru segmentul său, Qualcomm Snapdragon 780G, 8 GB de memorie RAM, cuplați cu 128 de GB spațiu de stocare, și un display AMOLED FHD de 6,55 inci și rată de refresh de 90 Hz. Unde mai punem că regăsim aici și funcție de Fast Charge de 33W, pentru bateria de 4250 mAh.

Telefoane în rate la Digi: Oppo A15

Fiind unul dintre cele mai interesante și mai accesibile telefoane de pe piață, Oppo A15 poate fi achiziționat din oferta Digi în schimbul a 24 de rate de câte 20,5 lei. Acesta vine echipat cu un procesor octa-core de 2,3 GHz, un ansamblu triplu de camere foto și o baterie de 4230 de mAh.

Etichete: , , , , , , ,