Postarile Favorite de pe Instagram vor avea mai multa vizibilitate

Scris de | 14 septembrie, 2021
Postarile Favorite de pe Instagram vor avea mai multa vizibilitate
foto via @verve.ie

Instagram, la fel ca multe alte platforme de socializare, se bazează pe un feed algoritmic. Acest lucru înseamnă că încearcă să înțeleagă care sunt postările de care ai putea fi cel mai interesat și să le aducă mult mai în atenția ta.

Cu toate acestea, potrivit mobile developer-ului Alessandro Paluzzi, se pare că Instagram ar putea testa o altă modalitate prin care utilizatorii își vor putea gestiona feed-ul. Aceasta vine sub forma posibilității utilizatorilor să „favorizeze” alți utilizatori. Potrivit descrierii Instagram, postările „favorite” vor fi afișate mai sus în feed, deși nu suntem siguri dacă acest lucru va avea întotdeauna prioritate față de algoritm sau dacă algoritmul va fi în continuare principala forță din spatele feed-ului.

Nu este prima dată când Instagram încearcă să permită utilizatorilor să creeze liste. Înainte de aceasta, Instagram a luat și decizia de a oferi utilizatorilor opțiunea de a crea povești (stories) care să poată fi văzute doar de persoanele desemnate ca prieteni apropiați.

Etichete: , ,

Sursa: Instagram Will Soon Let Users Mark Other Users As ‘Favorites’