Instagram va renunța la una dintre cele mai populare funcții

Scris de | 24 august, 2021
Instagram va renunța la una dintre cele mai populare funcții
foto via @ubergizmo.com

Facebook ar putea fi nemulțumită de faptul ca utilizatorii părăsesc Instagram pentru a da swipe la link-urile postate în story-uri. Acestea nu pot fi copiate, ci doar vizualizate direct din povestea respectiva.  

După cum s-ar putea să-și amintească unii dintre voi, acum câteva luni Instagram a dezvăluit că va testa o functie care va permite utilizatorilor să plaseze linkuri în Stories sub formă de stickere și se pare că schimbarea va avea loc în curând.

Acest lucru este susținut de YouTuber-ul Sam Sheffer, care a primit un mesaj de la Instagram care îl informa despre schimbare. Potrivit mesajului pe care l-a primit, „Începând cu 30 august, linkurile cu swipe up vor dispărea. Pentru a adăuga un link la povestea ta, folosește noul sticker pentru linkuri.”

E de reținut că această noutate nu va veni ca o completare față de gestul de glisare în sus, ci îl va înlocui complet. Acest lucru ar face mai evidente link-urile pe care creatorii de conținut le adaugă în story-urile lor. De asemenea, această funcție va permite utilizatorilor să răspundă la Story, lucru pe care nu il puteau face pana acum daca link-ul era in swipe up.

Etichete: ,

Sursa: Instagram To Replace Swipe Up Gestures For Links With Stickers