Ikea intră pe piața de gaming cu o nouă gamă de produse

Scris de | 17 septembrie, 2021
Ikea intră pe piața de gaming cu o nouă gamă de produse

Începând cu luna octobmrie, Ikea va intra pe piața de produse de gaming cu o gamă nouă de produse care cuprinde scaune, birouri sau accesorii care să se potrivească cu restul setup-ului tău.

De asemenea, anumite produse noi care vor ajunge pe rafturile rtailerului de mobilă vor fi realizate în colaborare cu ASUS, prin intermediul diviziei Republic of Gamers (ROG).

Diversitatea produselor variază de la suporturi de căni sau pahare care pornesc de la prețuri destul de mici, 10-12 dolari, scaune de gaming cu prețuri cuprinse între 69 și 349 dolari sau chiar un birou de gaming care este reglabil electric pe înălțime și pentru care va trebui să scoți din buzunar o sumă destul de piperată, de aproximativ 600 de dolari.

Produsele vor ajunge și în magazinele din România la mijloc de toamnă, ia redacția connect este entuziasmată în mod special de suportul de lemn în formă de mână pentru căștile de gaming. Un alt produs care atrage atenția este lampa hibridă de birou, care se transformă și în suport pentru telefonul tău.

Etichete: ,