ASUS a anunțat două noi laptopuri de gaming din gama ROG

Scris de | 18 mai, 2022
ASUS a anunțat două noi laptopuri de gaming din gama ROG

ASUS Republic of Gamers a anunțat mai multe produse de gaming în cadrul evenimentului virtual „For Those Who Dare: Boundless”. Noutățile includ două laptopuri de gaming high-end ROG Strix și ROG Flow, o serie de noi genți și articole de îmbrăcăminte ROG Slash.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition 

Noul ROG Strix SCAR 17 Special Edition beneficiază hardware nou și soluții de răcire de ultimă generație pentru a furniza experiențe de gaming mai bune. O cameră cu vapori personalizată, combinată cu metalul lichid Conductonaut Extreme exclusiv ROG, aplicat pe procesor și pe placa video, permite ca SCAR 17 SE să fie răcit într-un mod mai eficient. Cu un TDP maxim al procesorului de 65W și cu un TGP maxim al plăcii video de 175W cu Dynamic Boost, SCAR 17 SE poate rula mai toate jocurile existente pe piață la momentul actual.

SCAR 17 SE dispune de o suită de componente high-end și oferă opțiuni de panouri FHD 360 Hz sau QHD 240 Hz, ambele cu timpi de răspuns de 3 ms. În plus, deviceul mai beneficiază și de până la 64 GB de memorie RAM DDR5 la 4800 MHz și până la 64 GB de memorie PCIe Gen 4 într-o matrice RAID 0.

De asemenea, dispozitivul are o estetică cyberpunk cu cerneală invizibilă, prima de acest fel aplicată direct pe șasiul metalic. În condiții normale de iluminare, această substanță are o textură metalică mată, dar cu o lanternă UV, cerneala apare verde și albastră.

ROG Flow X16 

Noul ROG Flow X16 este un laptop convertibil subțire și ușor, cu ecran de 16 inci, alimentat de un procesor AMD Ryzen 9 6900HS și de un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, cu suport pentru stațiile video externe XG Mobile, cântărind 2,1 kg.

Flow X16 dispune, de asemenea, de ecranul flagship ROG Nebula HDR Display, un panou mini LED QHD/165Hz, cu o luminozitate maximă de 1100 de niți și un gamut DCI-P3 de 100%. Componentele sunt completate de tehnologia Frost Force și de radiatorul Pulsar Heatsink, cu trei ventilatoare și un radiator de înaltă densitate pentru a menține performanța bună și temperaturile scăzute.

Etichete: , , , ,