Samsung lansează un nou produs din gama Bespoke

Scris de | 27 septembrie, 2021
Samsung lansează un nou produs din gama Bespoke

Samsung a anunțat lansarea globală a Bespoke AirDresser în Statele Unite și Europa. Cea mai recentă adăugire la gama Bespoke, Bespoke AirDresser aduce un design care se integrează în orice tip de decor din casă.

Cu funcții smart îmbunătățite pentru confort, Bespoke AirDresser de la Samsung îndepărtează praful de pe haine, neutralizează 99% din mirosurile neplăcute, elimină germenii și netezește cutele.

Neutralizează germenii și mirosurile neplăcute

Pentru a îți menține hainele proaspete, funcția de igienizare a lui Bespoke AirDresser folosește JetSteam. Ea infuzează căldura la temperatură ridicată adânc în țesătură, elimină 99,9% din bacteriile și virusurile obișnuite și ucide 100% dintre acarieni pentru reîmprospătarea lenjeriei, așternuturilor și hainelor pentru copii și a jucăriilor de pluș pentru o utilizare sigură.

Bespoke AirDresser folosește, de asemenea, un filtru de dezodorizare care elimină 99% din mirosurile neplăcute, precum cele de transpirație, tutun și alimente. Fabricat din ceramică și funcționând și în condiții de umiditate, filtrul descompune particulele de miros pentru a preveni formarea mirosurilor neplăcute în interiorul dispozitivului.

Economisire de timp și energie cu funcții smart

Bespoke AirDresser dispune de funcția AI Control, care personalizează comenzile și memorează obiceiurile utilizatorilor, precum ciclurile cele mai frecvent utilizate. Dacă utilizatorii dețin și o mașină de spălat smart Samsung, aceștia o pot conecta la Bespoke AirDresser prin aplicația SmartThings.

Curățarea hainelor mai lungi

Bespoke AirDresser Long Dress Zone este conceput pentru a împrospăta și articole de îmbrăcăminte mai lungi. În timp ce rochiile lungi, paltoanele și jachetele pot să încapă cu dificultate în dispozitivele de îngrijire a hainelor, Bespoke AirDresser dispune de un spațiu înalt de 143 centimetri pentru a se potrivi cu articole vestimentare cu până la 20 de centimetri mai lungi decât în ​​restul hainelor.

Disponibil în șase opțiuni de culori și materiale diferite, precum Crystal Mirror, Glam White, Glam Pink, Satin Beige, Cotta White și Cotta Charcoal, Bespoke AirDresser înseamnă că poți alege un design care se va încadra în decorul casei. Acesta vine în două dimensiuni, 18 inci și 24 inci, care dispune de spațiu pentru trei sau cinci piese de îmbrăcăminte în funcție de nevoi.

Etichete: , ,