Când ar putea începe precomanda pentru Apple Watch Series 7

Scris de | 4 octombrie, 2021
Când ar putea începe precomanda pentru Apple Watch Series 7
foto via @ubergizmo.com

Când Apple a anunțat pentru prima dată lansarea lui Apple Watch Series 7, nu au menționat și data la care va fi disponibil ceasul. Acest lucru era totuși de așteptat, în conformitate cu zvonurile anterioare, care sugerează probleme de producție și întârzieri care ar putea afecta disponibilitatea ceasului. Recent, a existat însă un zvon din partea lui Jon Prosser care susținea că dispozitivul ar putea începe să fie livrat la mijlocul lunii octombrie.

Dacă acest lucru este adevărat, asta înseamnă că precomenzile ar trebui să aibă loc înainte de această dată, iar acum știm când ar putea fi. Potrivit unui raport al AppleTrack, se pare că Hermès a trimis e-mailuri clienților săi pentru a-i informa că dispozitivul va fi disponibil pentru precomandă pe 8 octombrie.

Hermès și Apple lucerază împreună la realizarea unor modele de curelele Apple Watch, un parteneriat care va continua și la noua serie de ceasuri (Series 7) astfel că este foarte posibil ca firma franceză să aibă deja datele de precomandă ale smartwatch-ului și informația să fie una corectă.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Watch Series 7 Might Go Up For Pre-Order October 8